ХРАНЉИВА, ПУНА ВИТАМИНА, А ПРЕУКУСНА - НАЈБОЉЕ ЈЕ ШТО СЕ БРЗО ПРАВИ: Чорба од спанаћа на којој смо сви одрасли
СПАНАЋ је најбољи и најздравији ручак свих времена!

Фото Printscreen/yotube
Састојци:
* 200 гр очишћеног спанаћа
* 1 коцка путера
* со и суви зачин
* 400 мл воде
* 1.5 кашика брашна + 150 мл млека
* 1 јаје
* 1 кашика павлаке
Припрема:
У дубљу шерпу на масноћи продинстати очишћен и исецкан спанаћ. Додати воду и зачин и оставити да проври. Након 10-ак минута, додајте умућено млеко и брашно и једно јаје.
Када проври чорбица, додајте и киселу павлаку.
Послужите топло.
👌
(Стил)
БОНУС ВИДЕО - ДР Новости: Када треба почети са анти-аге рутином
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

ШОК ОБРТ: Америка први пут од почетка рата у Украјини није урадила ово
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе први пут од почетка Специјалне војне операције Русије у Украјини нису биле коаутор антируског нацрта резолуције Генералне скупштине Уједињених нација о Украјини, у који је Спутњик имао увид.
20. 02. 2025. у 12:46

ОВО ЈЕ БРИТАНСКИ ПЛАН ЗА УКРАЈИНУ: Откривено колико ће војника распоредити, чека се "зелено светло" Трампа
БРИТАНСКИ премијер Кир Стармер представиће америчком председнику Доналду Трампу план за распоређивање нешто мање од 30.000 европских војника у Украјини, како би осигурао америчку заштиту за ову операцију, пише британски Телеграф.
20. 02. 2025. у 10:26

БИКОВИЋ УСЛИКАН ПОСЛЕ 2 ОПЕРАЦИЈЕ У РУСИЈИ: Иде уз помоћ штапа, али је успео да продефилује црвеним тепихом (ФОТО)
МИЛОШ Биковић се успешно оправља након операције колена.
19. 02. 2025. у 15:52
Коментари (0)