ОВАЈ ТАЈНИ САСТОЈАК ИМ ДАЈЕ НЕОДОЉИВ УКУС КАКАВ ДО САД НИСТЕ ОКУСИЛИ: Најмекше и најсочније крофне које ћете пробати
ДЕФИНИТИВНО најбољи рецепт за неодољиве и ваздушасте крофне, од чијег опојног мириса полази вода на уста. А тек када их пробате, нећете моћи да их се заситите.
Састојци:
* 500 г глатког брашна
* 1 кесица квасца
* 200 мл млаког млека
* 30 г шећера
* 1 ванилин шећер
* 1/2 прашка за пециво
* 2 кашичице рума, по избору
* 4 жуманца
* 1/2 рендане смрзнуте поморанџе
* 5 г соли
* 80 мл уља
Припрема:
Тесто добро замесити па обликовати у лоптице величине коју желите, отприлике око 60 до 70 г.
Загрејати уље, па чим крофне убаците, смањите температуру и тако их пржите до краја.
Филујете по вашем избору.
(Стил)
БОНУС ВИДЕО - ДР Новости: Када треба почети са анти-аге рутином
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ШЛАГ ТОРТА: Брза и укусна торта без печења, готова за 20 минута
06. 03. 2024. у 15:00
ЕВО РЕЦЕПТА КОЈИ ЈЕ НАЈТРАЖЕНИЈИ У СРБИЈИ: Роловане банане са чоколадом
05. 03. 2024. у 15:00
ЕКСКЛУЗИВНО: Ово су писма Милеве и Ајнштајна које је Србија купила на аукцији (ФОТО)
МИНИСТАРСТВО културе је, припремајући се за обележавање 150 година од рођења српске научнице Милеве Ајнштајн, на аукцији аукцијске куће Кристи у Лондону купило вредну документарну грађу коју чини серија од 43 потписана аутограмска писма Алберта Ајнштајна упућена Милеви Марић, са 10 аутограмских писама које је потписала Милева, упућених Ајнштајну.
12. 12. 2024. у 13:43
ОВОГ ДАТУМА ТЕМПЕРАТУРА ПАДА НА МИНУС 15: Детаљна временска прогноза до краја децембра
МЕТЕОРОЛОГ Иван Ристић најавио је да нас након краткотрајне стабилизације времена у другој половини децембра очекује јаче захлађење тачно 21. и 22. децембра.
12. 12. 2024. у 13:58
"УЦЕЊИВАО НАС ЈЕ": Илић 23 године крио разлог свађе са Поповићем
МИРОСЛАВ Илић одржао је први од два велика солистичка концерта у „Сава центру”, и то баш на 74. рођендан.
13. 12. 2024. у 17:54
Коментари (0)