ОВАЈ ТАЈНИ САСТОЈАК ИМ ДАЈЕ НЕОДОЉИВ УКУС КАКАВ ДО САД НИСТЕ ОКУСИЛИ: Најмекше и најсочније крофне које ћете пробати

Novosti online

13. 03. 2024. у 14:00

ДЕФИНИТИВНО најбољи рецепт за неодољиве и ваздушасте крофне, од чијег опојног мириса полази вода на уста. А тек када их пробате, нећете моћи да их се заситите.

ОВАЈ ТАЈНИ САСТОЈАК ИМ ДАЈЕ НЕОДОЉИВ УКУС КАКАВ ДО САД НИСТЕ ОКУСИЛИ: Најмекше и најсочније крофне које ћете пробати

Фото Shutterstock

Састојци:

* 500 г глатког брашна
* 1 кесица квасца
* 200 мл млаког млека
* 30 г шећера
* 1 ванилин шећер
* 1/2 прашка за пециво
* 2 кашичице рума, по избору
* 4 жуманца
* 1/2 рендане смрзнуте поморанџе
* 5 г соли
* 80 мл уља

Фото Схуттерстоцк

Припрема:

Тесто добро замесити па обликовати у лоптице величине коју желите, отприлике око 60 до 70 г.

Загрејати уље, па чим крофне убаците, смањите температуру и тако их пржите до краја.

Филујете по вашем избору.

Фото Схуттерстоцк

(Стил)

БОНУС ВИДЕО - ДР Новости: Када треба почети са анти-аге рутином

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСА У ЧАСОВОМ ЈАРУ: Избачени су, у току чишћење стамбених зграда

ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСА У ЧАСОВОМ ЈАРУ: "Избачени су, у току чишћење стамбених зграда"

ОРУЖАНЕ снаге Руске Федерације избациле су украјинске трупе са територије фабрике ватросталних материјала у Часовом Јару, а непријатељ је потиснут у приватни сектор. У току је чишћење стамбених зграда у граду, изјавио је саветник председника ДНР-а Игор Кимаковски.

14. 01. 2025. у 10:56

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК: Поштовање до неба Ер Србији, а вама неспособним олошима у Хрватској - срам вас било

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК: Поштовање до неба "Ер Србији", а вама неспособним олошима у Хрватској - срам вас било

ХРВАТСКА има битно више авиопутника него Србија. Међутим, Ер Србија је потпуно доминантна у региону, пише хрватски ваздухопловни аналитичар и стручњак Ален Шћурић са регионалног портала "Замааеро", чији текст преносимо у целости.

14. 01. 2025. у 11:38

Коментари (0)

СРПСКЕ РЕЧИ КОЈЕ ТУРЦИ ЈОШ УВЕК КОРИСТЕ: Опстале су још од времена када су султани учили наш језик на двору