АРАПСКЕ ПАЛАЧИНКЕ С ПУНО РУПИЦА, МНОГО СУ УКУСНИЈЕ ОД ОБИЧНИХ: Мекане, пенасте и неодољиве, сви ће тражити рецепт
14. 11. 2023. у 07:00
Багхрир или катајеф су арапске палачинке, посебан специјалитет у Алжиру, Мароку и Тунису.
Повезане вести

УКУС КОЈИ ПРИЧА ПРИЧЕ: Запечене палачинке са јабукама (ВИДЕО)
КЛАСИК на другачији начин, да замирише цела кућа.
22. 06. 2025. у 13:00

ПРАВА КОМБИНАЦИЈА УКУСА ЗА ЛЕТЊЕ ДАНЕ: Палачинке са кокосом и јагодама, уживаћете у сваком залогају
ПРАВА комбинација укуса за летње дане!
12. 06. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ, ЈАЈЕТОМ И СПАНАЋЕМ: Одлична за летње дане
Данас са вама делимо рецепт за лагану салату, пуну протеина и витамина и савршену за летњи ручак или вечеру.
18. 07. 2025. у 11:00

БРЗА ЛЕТЊА ПИТА: Мирише тако да нико не остаје равнодушан
Лето је време за лаке и укусне оброке, а ова брза пита са парадајзом, фетом и шунком је управо то – савршена комбинација свежине, кремастог укуса и хрскавог теста. Идеална је као ручак, вечера или чак пикник оброк. Спрема се зачас, а мирише тако да нико не остаје равнодушан.
18. 07. 2025. у 09:00

КИФЛИЦЕ СА ЕУРОКРЕМОМ: Рецепт који ће вас одушевити
Мирис домаћих кифлица који се шири кухињом, а унутра – кремасто изненађење! Ове мекане, мирисне кифлице пуњене еурокремом прави су хит за доручак, ужину или слатко дружење уз кафу. Брзо се праве, још брже нестану!
18. 07. 2025. у 08:00

ПАЛАЧИНКЕ ОД СПЕЛТЕ И СПАНАЋА: Здрава и укусна опција за доручак или вечеру
Данас са вама делимо једноставан рецепт који ће сигурно постати део ваше редовне кухиње. Слане палачинке од спанаћа и спелтиног брашна су здрава и укусна опција за доручак или вечеру. Лако се припремају и одлично се слажу са сиром, павлаком или поврћем.
18. 07. 2025. у 07:00

ЛИМУНСКИ КОЛАЧИЋИ: Мали залогаји пуни свежине
Када вам затреба нешто слатко, али не превише тешко, лимунски колачићи су савршено решење. Њихов лагани, освежавајући укус и мирис цитруса буде чула и чине их идеалним уз шољу чаја или кафе. Ови колачићи се лако праве, а још брже нестану са тањира.
17. 07. 2025. у 17:00
Коментари (0)