ПОСНА ПИТА ОД ШАМПИЊОНА: Прави се лако, идеална за било које доба дана
02. 04. 2024. у 07:00
Хрскавих кора и сочног надева, идеална за дане Ускршњег поста.
Повезане вести

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

ЈЕЛО ОД РАЗНОГ ПОВРЋА: Савршен рецепт за пост на уљу
Прилог од разног поврћа је идеалан, јер можете да прилагођавате и додајете поврће по својој жељи.
17. 03. 2025. у 08:30

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00

ПАТЛИЏАН САЛАТА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Познатија као мелиџано салата, је један од најукуснијих рецепата грчке кухиње
Плави парадајз који се врло бојажљиво користи у српском кулинарству, у Грчкој седи на трону и сјајан је у њиховој мусаки.
05. 03. 2025. у 13:30Jована Васић
Најновије из рубрике

ДЕКОРАТИВНО И УКУСНО: Ролат од меса са јајима, ни највећи гурмани му неће одолети
Укусан, сочан и декоративан — овај ролат је прави хит на трпези, посебно после Ускрса и "гомиле" скуваних јаја.
22. 04. 2025. у 11:30

ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
Сочна и здрава, за право уживање.
22. 04. 2025. у 10:00

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

ПУЖИЋИ СА МАКОМ: Мирисно пециво мекано као душа, које супер иде уз кафу
Сочни и слатки, нестаће са стола одмах.
22. 04. 2025. у 07:00

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)