ПОСНА ПИТА ОД ШАМПИЊОНА: Прави се лако, идеална за било које доба дана
02. 04. 2024. у 07:00
Хрскавих кора и сочног надева, идеална за дане Ускршњег поста.
Повезане вести
![ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус](/data/images/2024-12-16/555575_shutterstock-1389055175_kf.jpg?time=1734506795)
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус
Ако тражите једноставан и укусан рецепт за посни оброк, ова пита са печуркама је прави избор. Комбинација хрскавих кора и богатог надева од печурака чини је идеалном за ручак, вечеру или послужење гостима.
18. 12. 2024. у 07:00
![СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО) СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)](/data/images/2024-12-16/555598_370228-20241214-14-36-05slana-posna-bajadera-dekorativno-ukusno-hladno-predjelo-youtube-ls_kf.jpg?time=1734512317)
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
![МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом](/data/images/2023-02-10/317778_bakin-posni-paprikas-tekst_kf.jpg?time=1734467609)
МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
18. 12. 2024. у 11:00
![РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки](/data/images/2024-07-29/511404_shutterstock-hleb-sa-semenkama_kf.jpg?time=1733837951)
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.
11. 12. 2024. у 07:00
![РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ РОЗЕН ТОРТУ: Посластица која одолева времену - САвршен слаткиш за Бадње вече РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ РОЗЕН ТОРТУ: Посластица која одолева времену - САвршен слаткиш за Бадње вече](/data/images/2024-01-03/440047_447788_kf.jpg?time=1736041714)
РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ РОЗЕН ТОРТУ: Посластица која одолева времену - САвршен слаткиш за Бадње вече
Розен торта је старинска посластица која се некада правила много компликованије него данас, јер сте коре сами морали да правите.
05. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Најновије из рубрике
![ВАЗДУШАСТЕ, МЕКАНЕ, ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО: Турске капе - Колач за који су вам довољна два јаја ВАЗДУШАСТЕ, МЕКАНЕ, ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО: Турске капе - Колач за који су вам довољна два јаја](/data/images/2025-02-11/571703_kolac-turske-kape_kf.jpg?time=1739285459)
ВАЗДУШАСТЕ, МЕКАНЕ, ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО: Турске капе - Колач за који су вам довољна два јаја
Турске капе су неодољиво ваздушасте и мекане, а није их уопште компликовано направити! Углавном и све намирнице увек имате у кухињи, те овај колач зачас може да се нађе на вашој трпези. Свако ко је пробао овај колач, одушевио се укусом.
11. 02. 2025. у 15:50Јована Васић
![КЕШКУЛ: Рецепт за традиционални турски пудинг КЕШКУЛ: Рецепт за традиционални турски пудинг](/data/images/2025-02-10/571495_shutterstock-2425654185_kf.jpg?time=1739218012)
КЕШКУЛ: Рецепт за традиционални турски пудинг
Бројне рецепте смо преузели од Турака, па су нам најпознатије баклава, туфахије, сарма и слично. Међутим, мање познат али не и мање укусан је и кешкул, оријентални рецепт за пудинг на бази бадема.
11. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
![МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО) МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-10/571371_372949-musakaa-piletina-i-pirinac_kf.jpg?time=1739190850)
МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине
![ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа](/data/images/2024-06-04/492515_shutterstock-razani-hleb_kf.jpg?time=1739190659)
ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа
Таин се прави од мешавине ражаног и белог брашна у односу 70 према 30 одсто. .
11. 02. 2025. у 07:00Новости онлине
![НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране](/data/images/2025-01-24/566479_shutterstock-2466398451_kf.jpg?time=1739193058)
НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране
Нестало вам је уље, а хтели сте баш данас да направите рецепт чији је један од састојака управо уље. Не брините, постоје неке намирнице које могу бити одлична замена, а вероватно неке и имате код куће.
10. 02. 2025. у 16:00Новости онлине
Коментари (0)