Хрскавих кора и сочног надева, идеална за дане Ускршњег поста.
Повезане вести
ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ ГОТОВЕ ЗА 25 МИНУТА: Можете их пунити спанаћем, ајваром, или тиквицама
СРПСКА трпеза не би се могла замислити без проје. Ово старинско јело можете припремити и у посној варијанти и то врло једноставно.
28. 03. 2024. у 07:00
САВРШЕН РУЧАК ЗА ПРВЕ ПРОЛЕЋНЕ ДАНЕ: Прави посни оброк - Паприке пуњене кромпиром и грашком
ПАПРИКЕ пуњене кромпиром и грашком су оброк који ћете често да правите током поста.
01. 04. 2024. у 11:00
САВРШЕН ПОСНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Слана пита од бундеве и кромпира, као из бакине кујне
Слану питу од бундеве и кромпира послужите као топло или хладно предјело.
25. 03. 2024. у 07:00
ПОСНО, СЛАСНО И ЗДРАВО: Колач од јабука и поморанџи, са црном чоколадом и бадемима - Без брашна и вештачких шећера (ВИДЕО)
АКО размишљате о томе да направите здрав колач, ово је прави рецепт за вас.
20. 03. 2024. у 13:00
ПОСНА САЛАТА ОД БОРАНИЈЕ И ПАСУЉА: Заситиће вас, а припрема је брза и једноставна
ОДЛИЧНА и укусна салата за дане поста.
17. 04. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
КИФЛИЦЕ СА СИРОМ, СЛАНИНОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Пециво савршеног укуса и мириса
Мекане кифлице можете да направите без превише муке и труда, а обавезно их напуните сиром, сланином и младим луком јер су невероватно укусне.
19. 05. 2024. у 08:00
МОСКВА ШНИТ: Посластица за сва времена и све прилике
Не постоји особа која није чула или пробала најпознатију београдску торту - Москва шнит - а можете лако да је направите и код куће.
19. 05. 2024. у 07:00
ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР СА МЛЕКОМ И СИРОМ: Прилог без којег не можете да замислите ниједан оброк
Кромпир и месо су комбинација коју сви воле. Сада направите кромпир из рерне са млеком и послужите са месом или салатом.
19. 05. 2024. у 07:00
МАФИНИ СА КОКОСОМ И ЧОКОЛАДОМ: Омиљени дезерт сваког детета
Готови су за 20 минута и гарантујемо да укусније мафине скоро нисте пробали .
18. 05. 2024. у 18:25
САВРШЕН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА И ОРАСИМА: Једноставна а преукусна посластица
Воћни колач коме ћете се враћати.
18. 05. 2024. у 13:32
Коментари (0)