ПРЕЛИВ ЗА ПИТУ КОЈИ КОРИСТЕ ПЕКАРИ: Биће у исто време и хрскава и мека а сви ће вас питати у чему је тајна припреме
16. 09. 2023. у 12:38
Мали савети великих пекарских професионалаца које можете применити код куће.
Повезане вести
![ДА ВАМ ПИТА БУДЕ КАО ИЗ ПЕКАРЕ, МЕКАНА И СОЧНА: Тајна је у преливу који пекари користе, а ми вам доносимо рецепт ДА ВАМ ПИТА БУДЕ КАО ИЗ ПЕКАРЕ, МЕКАНА И СОЧНА: Тајна је у преливу који пекари користе, а ми вам доносимо рецепт](/data/images/2023-09-04/393860_yalivena-pita_kf.jpg?time=1712734932)
ДА ВАМ ПИТА БУДЕ КАО ИЗ ПЕКАРЕ, МЕКАНА И СОЧНА: Тајна је у преливу који пекари користе, а ми вам доносимо рецепт
Пита ће бити богатија од било које друге, само је потребно да премажете коре овим преливом!
10. 04. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
![ПРЕУКУСАН И ИЗДАШАН РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Старински гулаш са говедином и шампињонима ПРЕУКУСАН И ИЗДАШАН РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Старински гулаш са говедином и шампињонима](/data/images/2024-07-08/504783_shutterstock-gulas-od-govedine-i-sampinjona_kf.jpg?time=1720447358)
ПРЕУКУСАН И ИЗДАШАН РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Старински гулаш са говедином и шампињонима
Један од класичних рецепата за старински гулаш са говедином и шампињонима доноси уживање у меканом месу које се само раздваја и одлично се комбинује са тестенином.
08. 07. 2024. у 16:00
![ОБРОК САЛАТА ОД МЛАДОГ КРОМПИРА И СЛАНИНЕ: Нећете моћи да јој одолите ОБРОК САЛАТА ОД МЛАДОГ КРОМПИРА И СЛАНИНЕ: Нећете моћи да јој одолите](/data/images/2024-07-08/504722_shutterstock-krompir-salata-sa-slaninom_kf.jpg?time=1720445342)
ОБРОК САЛАТА ОД МЛАДОГ КРОМПИРА И СЛАНИНЕ: Нећете моћи да јој одолите
Оброк салата од младог кромпира и сланине се сервира топла, уз додатак маслиновог уља и мајонеза.
08. 07. 2024. у 15:00
![БАКЛАВА СА ОРАСИМА И БАДЕМИМА: Рецепт за традиционалну посластицу коју сви обожавају БАКЛАВА СА ОРАСИМА И БАДЕМИМА: Рецепт за традиционалну посластицу коју сви обожавају](/data/images/2024-03-05/459465_shutterstock-2259750617_kf.jpg?time=1720441726)
БАКЛАВА СА ОРАСИМА И БАДЕМИМА: Рецепт за традиционалну посластицу коју сви обожавају
Сочна, слатка, неодољива баклава са орасима и бадемима.
08. 07. 2024. у 14:00
![ТРИК КОЈИ УВЕК УПАЛИ: Испржите пиринач попут професионалца ТРИК КОЈИ УВЕК УПАЛИ: Испржите пиринач попут професионалца](/data/images/2024-06-12/495660_shutterstock-2429570301_kf.jpg?time=1720438239)
ТРИК КОЈИ УВЕК "УПАЛИ": Испржите пиринач попут професионалца
Једна од најважнијих ствари код пржења пиринча је то да га пре термичке обраде добро оперете текућом, хладном водом, да бисте са њега уклонили скроб који га чини „лепљивим“.
08. 07. 2024. у 13:00
![БУХТЛЕ СА МАКОМ: Мекше и лепше него из пекаре БУХТЛЕ СА МАКОМ: Мекше и лепше него из пекаре](/data/images/2024-07-08/504688_shutterstock-buhtle-sa-makom_kf.jpg?time=1720437923)
БУХТЛЕ СА МАКОМ: Мекше и лепше него из пекаре
Савршен слаткиш за љубитеље мака.
08. 07. 2024. у 12:58
Коментари (0)