НАПРАВИТЕ НАЈБОЉИ КУПУС РИБАНАЦ: Рецепт за практичнију мању количину
24. 11. 2023. у 11:00
ЗИМА без киселог купуса и купуса рибанца је незамислива.
Повезане вести

ТУРШИЈА БЕЗ ШЕЋЕРА И СИРЋЕТА: Рецепт који је залудео домаћице у Србији
Предсетављамо вам туршију какву ћете заиста волети
20. 09. 2025. у 21:00
Најновије из рубрике

РОЛНИЦЕ ОД ПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ И СИРА: Рецепт за предјело које осваја на први залогај
Прелив од маслиновог уља, белог лука и свежег першуна додаје мирис и свежину, док сецкани ораси дају пријатну хрскавост. Идеално као предјело, ужина или лагани оброк за госте.
08. 10. 2025. у 20:17

РОЛНИЦЕ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА: Брз и укусан залогај са шунком и сиром
Све што вам је потребно су четири основна састојка и двадесетак минута у рерни. Мирис који ће се проширити кухињом обећава укусан резултат, а хрскава кора у комбинацији са растопљеним сиром и шунком – задовољство за сва чула.
08. 10. 2025. у 15:07

РЕЦЕПТ ЗА СЛАВСКУ САРМУ: Традиција стара 100 година, а мирис обара са ногу
РЕЦЕПТ за славску сарму се годинама преноси, а постао је виралан јер гарантује да ће бити савршено чврста споља и сочна изнутра.
08. 10. 2025. у 14:45

КРОМПИР ЧОРБА: Домаћа, мирисна и заситна
Када пожеле да се врате укусу домаће кухиње, многи посежу за старим добрим рецептима попут кромпир чорбе. Ова верзија доноси нешто више – кремасту текстуру, мирис зачинског биља и пуноћу укуса захваљујући кобасици и богатом поврћу. Савршено јело за хладне дане или недељну вечеру уз породицу.
08. 10. 2025. у 13:37

ТАЈНА САВРШЕНЕ ПАЛЕНТЕ: Укусан и брз оброк
ПАЛЕНТА је једно од најстаријих и најомиљенијих јела на Балкану, позната по својој једноставности, хранљивости и свестраности.
08. 10. 2025. у 07:50
Коментари (0)