НАПРАВИТЕ НАЈБОЉИ КУПУС РИБАНАЦ: Рецепт за практичнију мању количину
24. 11. 2023. у 11:00
ЗИМА без киселог купуса и купуса рибанца је незамислива.
Повезане вести
УКУСАН И ЗДРАВ, ПРАВИ РУДНИК ВИТАМИНА Ц: Оригинални немачки рецепт за кисели купус, да уживате у салати у хладним данима
ДОМАЋИЦЕ зимницу навелико праве, а још није касно да се укисели купус.
22. 10. 2024. у 14:13
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ПАПРИКЕ ИЗ ТЕГЛЕ: Спремите пикантну зимницу за мање од сата (ВИДЕО)
БАРЕНЕ, пеглане, цепкане... све су то врсте зимнице које можете направити од паприка.
29. 10. 2024. у 08:00
КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Нема зимнице без њих, а ово је савршен и брз рецепт
Укус који ће се тражити целе зиме. Њихова припрема није тешка, а посебан је рецепт за њих без конзерванса.
27. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА СА СИРОМ И ПАВЛАКОМ: Кремаста и једноставна, а за све прилике
Овако припремљена салата је одлична уз печење, али и рибу.
30. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ЈЕДНОСТАВНА И УКУСНА: Турска кромпир супа
Ову укусну супу од кромпира и јогурта можете припремити за мање од пола сата, а ако волите супе ова би вам могла постати омиљена.
04. 11. 2024. у 18:30
СЛАТКО ОД ЈАБУКА: Овако су га правиле наше баке
Слатко од јабука је прави домаћи ужитак који ће вас освојити својом слаткоћом и аромом, а идеално је за зиму.
04. 11. 2024. у 17:00
ГУРМАНСКИ РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕН РУЧАК: Кисели купус са сувим месом, сланином и шљивама
Сазнајте како да направите нешто гурманскију верзију киселог купуса. Овог пута му, поред сувог меса, додајте сланину и шљиве.
04. 11. 2024. у 15:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ СА ЛУКОМ: Супер једноставна, а невероватно укусна
Ако више немате идеја шта да припремате за доручак или вечеру, доносимо вам један сјајан рецепт.
04. 11. 2024. у 13:18
ЊЕГОВО ВЕЛИЧАНСТВО БИФТЕК ВЕЛИНГТОН: За праве гурманске ужитке направите оброк којем нико неће одолети
Неприкосновен укус правог комада меса, чудноватог је укуса, а и мириса.
04. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)