КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен
Уз ове савете испржићете сластан и хрскав кромпир.
![КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен](/data/images/2024-03-07/460170_shutterstock-2218849639_fmob.jpg)
Фото Shutterstock
1. Користите маст уместо уља
Ако пржите кромпир на уљу, обавезно додајте и мало путера, да би био укуснији. Најбоља опција је да уместо уља користите маст.
2. Додајте куркуму
Куркума је здрав зачин пријатне ароме, који ће додати на укусу али и дати златну боју кромпиру.
3. Додајте млевену паприку
Додајте слатку млевену паприку, а ако сте гурман, додајте и љуту, даће шмек јелу.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
![ЕВО КАКО ДА ЗНАТЕ ДА ЛИ СЕ ПОКВАРИЛА: Колики је рок трајања свињске масти? ЕВО КАКО ДА ЗНАТЕ ДА ЛИ СЕ ПОКВАРИЛА: Колики је рок трајања свињске масти?](/data/images/2024-02-27/456782_shutterstock-1085203853_t.jpg?time=1710081344)
ЕВО КАКО ДА ЗНАТЕ ДА ЛИ СЕ ПОКВАРИЛА: Колики је рок трајања свињске масти?
10. 03. 2024. у 15:35
![РЕШАВАМО НЕДОУМИЦУ: Да ли да користите оштро или глатко брашно за припрему јела? РЕШАВАМО НЕДОУМИЦУ: Да ли да користите оштро или глатко брашно за припрему јела?](/data/images/2024-02-27/456866_shutterstock-201809174_t.jpg?time=1710025327)
РЕШАВАМО НЕДОУМИЦУ: Да ли да користите оштро или глатко брашно за припрему јела?
10. 03. 2024. у 08:30
![НАСУВО СА КРОМПИРОМ - ГРЕНАДИР МАРШ: Старо војвођанско јело од 3 састојка НАСУВО СА КРОМПИРОМ - ГРЕНАДИР МАРШ: Старо војвођанско јело од 3 састојка](/data/images/2024-04-05/469454_shutterstock-1692182734_t.jpg?time=1712333971)
НАСУВО СА КРОМПИРОМ - ГРЕНАДИР МАРШ: Старо војвођанско јело од 3 састојка
06. 04. 2024. у 07:00
![СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат](/data/images/2020-11-25/41908_sergejtrifunovic0420022020_kf.jpg?time=1739359130)
СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат
ГЛУМАЦ и бивши председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић коментарисао је продају бизниса Драгана Шолака у Србији.
12. 02. 2025. у 12:02
![ГРАЂАНИ У ПАНИЦИ: Море у Турској се повукло више од 300 метара (ФОТО) ГРАЂАНИ У ПАНИЦИ: Море у Турској се повукло више од 300 метара (ФОТО)](/data/images/2025-02-11/571829_profimedia-0962212937_kf.jpg?time=1739280031)
ГРАЂАНИ У ПАНИЦИ: Море у Турској се повукло више од 300 метара (ФОТО)
НАКОН серије потреса на Санторинију, море у Измиру и многим другим местима дуж егејске обале повукло се више од 200 метара, објавили су турски медији.
11. 02. 2025. у 14:15
![3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: Томпсон - то није будала! Наши хероји су давно починили масакр, а чији смо ми? 3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: Томпсон - то није будала! Наши хероји су давно починили масакр, а чији смо ми?](/data/images/2025-02-11/571873_vedrana-rudan-zoran-milanovic-marko-perkovic-tompson-foto-yt-printscreen-profimedia-ata-images-2_kf.jpg?time=1739290351)
3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: "Томпсон - то није будала! Наши 'хероји' су давно починили масакр, а чији смо ми?"
"ЧИЈИ смо ми? Питајте Загребачку банку, Привредну банку, питајте Хрватску народну банку... Питајте све оне који нам се свакодневно церекају са свих портала и реците, имате Хрватску."
11. 02. 2025. у 17:12
Коментари (0)