КАКО ДА ПРЖЕНИ КРОМПИР БУДЕ СЛАСТАН И ХРСКАВ? Уз ова три савета биће савршен
Уз ове савете испржићете сластан и хрскав кромпир.

Фото Shutterstock
1. Користите маст уместо уља
Ако пржите кромпир на уљу, обавезно додајте и мало путера, да би био укуснији. Најбоља опција је да уместо уља користите маст.
2. Додајте куркуму
Куркума је здрав зачин пријатне ароме, који ће додати на укусу али и дати златну боју кромпиру.
3. Додајте млевену паприку
Додајте слатку млевену паприку, а ако сте гурман, додајте и љуту, даће шмек јелу.
Препоручујемо

ЕВО КАКО ДА ЗНАТЕ ДА ЛИ СЕ ПОКВАРИЛА: Колики је рок трајања свињске масти?
10. 03. 2024. у 15:35

РЕШАВАМО НЕДОУМИЦУ: Да ли да користите оштро или глатко брашно за припрему јела?
10. 03. 2024. у 08:30

НАСУВО СА КРОМПИРОМ - ГРЕНАДИР МАРШ: Старо војвођанско јело од 3 састојка
06. 04. 2024. у 07:00

ВИШЕ ОД 200 ДЕЦЕ ОТРОВАНО У ШКОЛИ, А ОНДА СЕ ПОЈАВИО СНИМАК ИЗ КУХИЊЕ: Камера открила све, ухапшено осам особа (ВИДЕО)
ВИШЕ од 200 деце у једној школи у Кини има повишен ниво олова у крви након што је у њихову храну додаван отровни пигмент – наводно како би изгледала примамљивије.
12. 07. 2025. у 21:32

ОТКРИВЕН УЗРОК ПАДА БОИНГА СА 260 ПУТНИКА: Аудио снимак пилота из кокпита само продубљује мистерију
ИСТРАЖИТЕЉИ су открили узнемирујуће детаље у оквиру прелиминарне истраге пада авиона компаније Air India, на лету 171, у којем је у јуну страдало 260 особа.
12. 07. 2025. у 15:36

СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Шта се данас не ради и шта треба умесити
СРПСКА православна црква и њени верници данас прослављају Петровдан, празник који је посвећен светим апостолима Петру и Павлу.
12. 07. 2025. у 07:34
Коментари (0)