ПРЕДЛОГ ЗА ВАСКРС Пуњена јаја са шунком: Савршено предјело за празничнуу трпезу
Ако тражите нешто јединствено, али једноставно, за предстојеће празнике, онда ћете се обрадовати рецепту за пуњена јаја са шунком.
Састојци:
- 8 јаја
- 100 г шунке
- 1 парадајз
- 150 г мајонеза
- 100 г павлаке
- кашичица сенфа
- со
Припрема:
У једну већу шерпу ставите јаја да се кувају. Јаја треба да буду тврдо кувана, што значи да их треба кувати додатних 10-ак минута након што вода прокључа.
За то време, исецкајте шунку на коцкице и убаците у чинију. Исто учините са парадајзом и убаците у исту чинију.
Додајте павлаку, мајонез, сенф и посолите.
Све састојке из чиније сједините.
Када јаја буду готова, ољуштите их и исеците напола по дужини.
Извадите жуманце, које можете умешати у припремљену чинију са осталим састојцима.
Кашиком пуните празнине јаја и ређајте на тањир.
Оставите их у фрижидеру на пола сата, да се охладе пре послуживања.
(Ona)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ПОСНИ МАЈОНЕЗ ОД КРОМПИРА: Савршен намаз који ће се свима допасти
15. 04. 2024. у 11:00
УСКРШЊА ЦВЕТ ПОГАЧА: Погача без које не може да се замисли ускршња трпеза
10. 04. 2024. у 14:00
ПРЕМИНУО ЛЕГЕНДАРНИ ГЛУМАЦ: Највише се памти по својим арогантним, али безбрижним ликовима
АМЕРИЧКИ глумац Дебни Колман, који је играо у холивудским филмовима попут, "Паклени торањ", "Од 9 до 5" и "Тутси", умро је у 92. години.
18. 05. 2024. у 07:48
ШОК НА ЗАПАДУ: Русија последњих недеља заузела више територија, него Кијев у контраофанзиви 2023.
РУСКЕ снаге су при напредовању последњих недеља, укључујући у Харковској области, заузеле више територија, него украјинска војска током неуспешне контраофанзиве 2023. године, пише лист „Вашингтон пост“, позивајући се на аналитичаре.
18. 05. 2024. у 08:18
ТАКО МЛАД: Откривен узрок смрти мужа Звезде Гранда - отац му умро пре месец дана
ПАР је интиму љубоморно чувао од јавности.
16. 05. 2024. у 17:05 >> 17:37
Коментари (0)