ПРЕДЛОГ ЗА ВАСКРС Пуњена јаја са шунком: Савршено предјело за празничнуу трпезу

Новости онлине

29. 04. 2024. у 15:00

Ако тражите нешто јединствено, али једноставно, за предстојеће празнике, онда ћете се обрадовати рецепту за пуњена јаја са шунком.

ПРЕДЛОГ ЗА ВАСКРС Пуњена јаја са шунком: Савршено предјело за празничнуу трпезу

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 8 јаја
  • 100 г шунке
  • 1 парадајз
  • 150 г мајонеза
  • 100 г павлаке
  • кашичица сенфа
  • со

Припрема:

У једну већу  шерпу ставите јаја да се кувају. Јаја треба да буду тврдо кувана, што значи да их треба кувати додатних 10-ак минута након што вода прокључа.

За то време, исецкајте шунку на коцкице и убаците у чинију. Исто учините са парадајзом и убаците у исту чинију.

Додајте павлаку, мајонез, сенф и посолите.

Све састојке из чиније сједините.

Када јаја буду готова, ољуштите их и исеците напола по дужини.

Извадите жуманце, које можете умешати у припремљену чинију са осталим састојцима.

Кашиком пуните празнине јаја и ређајте на тањир.

Оставите их у фрижидеру на пола сата, да се охладе пре послуживања.

(Ona)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЕКСПЛОЗИЈЕ ATACMS РАКЕТА ОДЈЕКУЈУ РУСИЈОМ: Украјински дронови запалили фабрике, блокирали летове (ВИДЕО)

ЕКСПЛОЗИЈЕ ATACMS РАКЕТА ОДЈЕКУЈУ РУСИЈОМ: Украјински дронови запалили фабрике, блокирали летове (ВИДЕО)

У НАПАДУ украјинских дронова на Русију током ноћи запалио се резервоар за гас у Казању у Републици Татарстан и дошло је до проблема у водоснабдевању у граду Енгелс у Саратовској области, а није било повређених, саопштили су званичници.

14. 01. 2025. у 09:17

АМЕРИКАНЦИ ОБЈАВИЛИ МАПЕ СА РАТИШТА: Русија наставља продор дубље у Украјину, враћа територију у Курској области (ФОТО)

АМЕРИКАНЦИ ОБЈАВИЛИ МАПЕ СА РАТИШТА: Русија наставља продор дубље у Украјину, враћа територију у Курској области (ФОТО)

РУСИЈА наставља да продире дубље у Украјину и враћа сопствену територију у Курској области, показују најновије мапе са украјинског ратиша које је објавио Институт за проучавање рата (ISW).

09. 01. 2025. у 20:45

Коментари (0)

ДУШАН ТАДИЋ МАЂИОНИЧАР: Србин голом и асистенцијом оставио Фенер у шампионској трци (ВИДЕО)