Уколико желите да обогатите васкршњу трпезу, предлажемо да ове године направите цуреки - слатки грчки ускршњи хлеб. Изгледа као вeлика плетеница, а тесто је слатко, ваздушасто и развачи се. Предлажемо да га испечете ујутру и да га једете док је још топао.
Симбол елеганције и уживања – свиленкаста текстура, богат укус крем сира и свежина лимуна чине овај колач правим класиком. Уз бобице и лаган прелив, изгледа једнако лепо колико и прија.
Тарт од лососа и спанаћа савршен је избор за оне који воле спој префињеног укуса и једноставне припреме. Хрскаво тесто, кремаста текстура и свежина намирница чине га идеалним јелом за свечане прилике или лагану гурманску вечеру.
Коментари (0)