Маслачак можете да користите за припрему џема, чаја, да га додајете у салату...
Повезане вести
КАКО ДА САМИ НАПРАВИТЕ СЕНФ: После овог рецепта, никада нећете ићи по куповни
Сенф је један од здравијих намаза који је одличан додатак месу, а посебно виршлама.
12. 09. 2024. у 09:30
ЈЕДНОСТАВНО САВРШЕН: Намаз од патлиџана и паприке, идеалан за доручак уз свежи хлеб, или кифлице
Намаз од печеног патлиџана и паприка је савршен за доручак уз свежи хлеб или кифлице.
04. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
УКОЛИКО НИСТЕ, ВРЕМЕ ЈЕ ДА ИСПРОБАТЕ ОВУ ПОСЛАСТИЦУ: Рецепт за ролнице са рогачом
Сигурни смо да ће вас ове ролнице одушевити.
27. 09. 2024. у 12:00
РЕЦЕПТ ЗА БУГАРСКУ БАНИЦУ: Здрава, а преукусна
Традиционална бугарска баница прави се од суканих, домаћих кора умешених од брашна, воде и соли, док се филује са сиром и јајима, али и зељем и копривом.
27. 09. 2024. у 11:42
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Нема зимнице без њих, а ово је савршен и брз рецепт
Укус који ће се тражити целе зиме. Њихова припрема није тешка, а посебан је рецепт за њих без конзерванса.
27. 09. 2024. у 08:00
ЗДРАВА, А УКУСНА: Печена бундева, посластица коју морате пробати
Када се испече, добијете врхунску посластицу. Рецепт за печену бундеву је више него једноставан.
27. 09. 2024. у 07:00
Коментари (0)