ТАРТАР СОС: Умак уз који је свако месо и јело укусније

Новости онлине

16. 07. 2024. у 08:00

Тартар је сос француског порекла који је популаран широм света. Врло једноставно га можете направити и код куће.

ТАРТАР СОС: Умак уз који је свако месо и јело укусније

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 3 кисела краставца
  • 6 чена белог лука
  • 1 чаша павлаке
  • 1 кашика сенфа
  • 200 г мајонеза
  • мало першуновог лишћа

Припрема:

Краставчиће исецкајте скроз ситно, па их оцедите од сока и нарендајте бели лук. Промешајте па додајте павлаку, мајонез, сенф и сецкан першунов лист. Добро сједините и чувајте тартар сос у фрижидеру.

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Џезверска - кафа која окупља