РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
14. 09. 2024. у 07:00
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
Повезане вести
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
ТАЈНА САВРШЕНЕ ПАЛЕНТЕ: Укусан и брз оброк
ПАЛЕНТА је једно од најстаријих и најомиљенијих јела на Балкану, позната по својој једноставности, хранљивости и свестраности.
08. 10. 2025. у 07:50
Најновије из рубрике
ПАСУЉ КОЈИ ГОВОРИ 10 ЈЕЗИКА: Испробајте традиционални рецепт са којим не можете погрешити (ВИДЕО)
ПОНОСНО се враћамо јелу које нас је отхранило!
13. 12. 2025. у 16:00
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
ЧАРОБНИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Заборавићете на месо при првом залогају! (ВИДЕО)
ОВО је рецепт за пуњене паприке за памћење!
12. 12. 2025. у 12:00
ПОСНЕ КОРПИЦЕ СА АЈВАРОМ: Једноставне и преукусне
Ако тражите идеју за брзо, укусно и потпуно посно слано предјело, ове корпице са ајваром су савршен избор. Хрскаве, ароматичне и пуне укуса, одлично пристају уз посну славску трпезу, али и као лагани доручак или вечера.
12. 12. 2025. у 10:00
ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику
Сочан, мирисан и лепо карамелизован, печени шаран је једно од оних јела које се радо припрема када желимо да обрадујемо породицу и госте. Уз једноставну припрему и неколико ароматичних састојака, овај рецепт доноси богат укус и прелепу презентацију за сваки сто.
12. 12. 2025. у 09:00
Коментари (0)