РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
14. 09. 2024. у 07:00
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
Повезане вести

САВРШЕН СПОЈ ТРАДИЦИЈЕ И УЖИТКА: Пита са сиром и шунком (ВИДЕО)
Мирисна, златно печена и пуна укуса – пита са сиром и шунком је савршен спој традиције и ужитка.
22. 06. 2025. у 07:00

ПОЧАСТИТЕ СЕБЕ СНАЖНИМ НАЛЕТОМ УКУСА: Омлет са поврћем и сиром
ОВАЈ оброк је брз и нутритиван.
17. 06. 2025. у 07:00

ЛАГАН, ХРАНЉИВ И СПРЕМАН БЕЗ МУКЕ: Безглутенски хлеб од броколија (ВИДЕО)
САВРШЕН спој здравља и укуса.
16. 06. 2025. у 07:00

УЗ ПАРЧЕ ХЛЕБА : Намаз од авокада, здрав и укусан
НЕЖНОГ укуса и кремасте структуре, супер као брза ужина.
27. 05. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ДА МЕСО НЕ БУДЕ СУВО, УРАДИТЕ ОВО: Зашто вам пуњене паприке не успевају увек
НА неке ствари морате да обратите пажњу кад их припремате.
09. 08. 2025. у 10:45

БРУСКЕТЕ: Рецепт идеално послужење за сваку прилику
Када вам стижу гости и желите да их изненадите нечим укусним и једноставним – брускете су прави избор. Овај италијански класик је брз за припрему, изгледа примамљиво и може се прилагодити сваком укусу. Било да их служите као предјело, ужину или лагану вечеру, брускете ће увек оставити утисак.
09. 08. 2025. у 07:00

БРЗА ПИЦА ЗА СВАКИ ДАН: Рецепт који се брзо спрема
Немате времена, а једе вам се нешто укусно и топло? Ова брза пица је решење! Без дугог чекања и компликованих припрема, за само двадесетак минута можете уживати у домаћој пици по вашем укусу. Савршена за ужину, вечеру или неочекиване госте!
08. 08. 2025. у 17:00

ПРАВИ СЕ ЗА 5 МИНУТА: Најбоља протеинска вечера икад
НЕШТО најздравије што можете појести увече.
08. 08. 2025. у 16:00

ПЕСТО ПАСТА СА ПИЛЕТИНОМ: Брзо, једноставно и неодољиво
Ако желите укусан оброк за мање од пола сата, ова песто паста са пилетином је савршен избор. Идеална за ручак или вечеру, спаја свеже укусе и лаку припрему у једном јелу.
08. 08. 2025. у 16:00
Коментари (0)