ПРАВО ЈЕСЕЊЕ ПИЋЕ - ЛИКЕР ОД КЕСТЕНА: Сладак аперитив уз кафу или пред вечеру, осваја чула
03. 11. 2024. у 13:00
Доласком јесени на сваком кораку мирише кестење.
Повезане вести
ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАЈА: Слатко кремасто пиће савршено за престојеће празнике
Ликер од јаја се чува у фрижидеру и сервира потпуно хладан. У различитим земљама постоје различите верзије овог ликера, али у сваком рецепту основу чине умућена јаја.
29. 12. 2024. у 15:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА НОВОГОДИШЊИ ПУНЧ: Пикантни напитак идеалан за празнике
Новогодишњи пунч је традиционално пиће које утемељује дух празника, савршено за загревање вечери и стварање атмосфере добродошлице.
28. 12. 2024. у 11:00
ЛИКЕР ОД МАНДАРИНЕ: Освежавајући аперитив за све љубитеље слатких пића
Ликер од мандарине се прави од њене етеричне коре. Уместо да је баците и стварате додатни отпад, искористите је за припрему преукусног ликера. Уз то што можете да га пијете или послужите гостима, можете да га додајете колачима и разним посластицама, за што бољу арому.
12. 11. 2024. у 18:54
ОСВАЈА НА ПРВИ ГУТЉАЈ: Направите чувену ирску кафу, тајна је у овом састојку
Тајна савршене ирске кафе је да буде на ивици – ни превише горка ни превише слатка.
31. 10. 2024. у 17:30
Најновије из рубрике
СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач, који буди носталгију на дане детињства
Обрадујте укућане савршеном посластицом.
07. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ПЕШТ? Људи су га јели на селу како би зими имали енергије
Пешт је мешавина млевене сланине (или свињске масти) са белим луком, сољу и понекад зачинима попут паприке.
07. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
САЛАТА СА ЦВЕКЛОМ И ХЕЉДОМ: Необична комбинација састојака у овом рецепту, пуна је витамина и хранљивих материја (ВИДЕО)
Хељда је добар извор беланчевина, влакана и здравих сложених угењих хидрата, па је многи сматрају супрехраном и свакако би требали да размислите о убацивању ове намирнице у неки оброк. У наставку прочитајте како да уврстите ову житарицу у салату и направите укусан оброк који ће вас заситити.
07. 01. 2025. у 10:00Новости онлине
СТАРИНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ ЧЕШКЕТ: Необичан спој житарица и пилетине спрема се генерацијама
Чешкет је врло стари рецепт који се преносио са генерације на генерацију. Део је херцеговачке традиције и прави се увек за Божић. Чешкет се спрема са пилетином без кости и житарицом попут јечма или пшенице.
07. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БОЖИЋНУ ЧЕСНИЦУ: Традиционална погача се ломи рукама, сви траже парицу!
Божићна чесница може да се направи на бројне начине, али обичај је да се у њу стави новчић умотан у фолију, зрна пасуља и кукуруза и комадић дрена. У питању је слана погача која се ломи рукама и уз оброк на Божић једе уместо хлеба.
06. 01. 2025. у 11:00 >> 08:26Новости онлине
Коментари (0)