ПРАВО ЈЕСЕЊЕ ПИЋЕ - ЛИКЕР ОД КЕСТЕНА: Сладак аперитив уз кафу или пред вечеру, осваја чула
03. 11. 2024. у 13:00
Доласком јесени на сваком кораку мирише кестење.
Повезане вести

ЛИКЕР ОД КАФЕ: Прави се од само 4 састојка, има прелепу арому, а што дуже стоји то је лепши
Домаћи ликер од кафе одушевиће вас укусом и аромом, али и веома једноставном припремом. Можете и да га искористите као додатак за припрему разних колача и посластица.
18. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД НАРА: Прави се од само три састојка, по традиционалном италијанском рецепту
Прављењу ликера од нара посебна пажња се поклања у Италији где ово пиће има готово свака кућа.
20. 01. 2025. у 12:00Новости онлине

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАЈА: Слатко кремасто пиће савршено за престојеће празнике
Ликер од јаја се чува у фрижидеру и сервира потпуно хладан. У различитим земљама постоје различите верзије овог ликера, али у сваком рецепту основу чине умућена јаја.
29. 12. 2024. у 15:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА НОВОГОДИШЊИ ПУНЧ: Пикантни напитак идеалан за празнике
Новогодишњи пунч је традиционално пиће које утемељује дух празника, савршено за загревање вечери и стварање атмосфере добродошлице.
28. 12. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике

КОПАОНИЧКА ПИТА: Укусни надев је права рапсодија укуса
Најбоља копаоничка пита коју ћете пробати, спрема се са боровницама и перфектног је укуса, свидеће се свима.
10. 03. 2025. у 07:00

КРЕМАСТО И СОЧНО: Чоколадна лазања колач који се не пече
Чоколадна лазања је кремаст и сочан колач који се топи у устима.
09. 03. 2025. у 16:00

ПОСНЕ САРМЕ СА СОЈОМ И ПЕЧУРКАМА: Омиљени ручак у време поста
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
09. 03. 2025. у 15:00

ЧОРБА СА ЈАЈИМА: Фантастичан рецепт који морате пробати
Једноставна чорбица са јајима је окрепљујућа, а једноставно се прави и има јефтине састојке.
09. 03. 2025. у 13:30

НЕОДОЉИВА ЧОКОЛАДНА ТОРТА СА КАФОМ: Најлепши спој укуса
Ова чоколадна торта са кафом је изузетно сочна, натопљена млеком и кафом. Уживаћете у мирису и укусу!
09. 03. 2025. у 12:00
Коментари (0)