РЕЦЕПТ КОЈИ НЕ МОЖЕ ДА ЗАТАЈИ: Печени кромпири са качкаваљем, фашираним шницлама и поврћем (ВИДЕО)

Новости онлине

09. 02. 2023. у 21:00

ЈЕДНОСТАВНО и укусно.

РЕЦЕПТ КОЈИ НЕ МОЖЕ ДА ЗАТАЈИ: Печени кромпири са качкаваљем, фашираним шницлама и поврћем (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic

Потребно је:

За фаширане:

 300 гр млевеног меса 

1 мала главица црног лука
1 мања кришка хлеба потопљеног у млеко
2 чена белог лука
мало цверне млевене паприке
1 јаје
со, бибер
Кромпир и поврће
500 гр кромпира на колутове тање
мало качкаваља
1 црвена паприка
1/2 тиквице
1 црвени мањи лук
уље
 200 гр киселе павлаке
1 јаје мало млека

Припрема:

У млевено месо додати ситно сецкан црни и бели лук, исцеђени хлеб, мало паприке млевене, мање јаје соли и бибера и све добро изједналити рукама. Кромпир, и поврће посолити побиберити и измешати.

У подмазан плех ређати поврће, а између фаширане и качкаваљ. Још мало поуљити.  Пећи на 200 степени Ц око 50 мин да лепо зарумени.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У РИМУ: Новак Ђоковић погођен флашом у главу! (ВИДЕО)