РУЧАК ЗА ДАНАС: Пилетина у сочном белом сосу и пире кромпир - јело којем деца не могу да одоле
20. 08. 2023. у 12:00
Пилећи филе никад укуснији није био него спремљен на овај начин и послужен уз пире кромпир. Деца обожавају пилеће бело месо, а оно је опет толико једноставно за припрему да је увек наш први избор када спремамо ново јело. Испробајте овај начин припреме пилећег филеа и уживајте у комплетном оброку:
Повезане вести
ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.
06. 06. 2024. у 11:00
ПИКАНТ ПИЛЕТИНА СА СУСАМОМ: Савршен ручак за целу породицу
Ова врста меса је увек добар избор.
28. 05. 2024. у 13:49
ИТАЛИЈАНСКИ СКАЛОПИНИ: Гурмански ручак којем нико не може одолети
Једноставно јело које може да послужи и као ручак и као вечера - спрема се лако и веома брзо.
14. 05. 2024. у 18:00
ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
Уколико и нисте љубитељ купуса, овај укус ће вам се допасти, а здрав и богат ручак имаћете за само сат времена.
08. 05. 2024. у 14:00
Најновије из рубрике
КАФА-ЛИМУНАДА: Неочекиван спој еспреса и цитруса доноси нам летњи напитак који разбуђује и даје енергију
Освежење какво до сада нисте пробали. Кафа-лимунада се врло једноставно прави, потребно је само да охладите еспресо када га скувате.
28. 06. 2024. у 19:00
НУТЕЛА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Кремаста и богата фантазија укуса
Ова фина торта, која се по збиркама рецепата може наћи и под именом "магична торта", фантастичног је укуса и богатог изгледа, тако да се може послужити и у најсвечанијим приликама.
28. 06. 2024. у 16:00
ПОТАЖ ОД ТИКВИЦА И ПИЛЕТИНЕ: Освежавајућа и лагана чорбица, савршена за вреле летње дане
ЗА данашњи ручак предлажемо вам потаж од тиквица и пилетине. Осим што је здрав, веома се брзо и лако спрема.
28. 06. 2024. у 13:00
ЛАГАН И БРЗ РУЧАК: Пуњене паприке са сиром, запечене у рерни
Брзо јело за дане када немате много времена за кување.
28. 06. 2024. у 10:49
ЋЕВАПИ ПЕЧЕНИ У РЕРНИ: Не треба вам роштиљ, праве се без муке, а имају фантастичан укус због прелива
КАДА се помене роштиљ, већина људи помисли на - ћевапе.
28. 06. 2024. у 10:00
Коментари (0)