РУЧАК ЗА ДАНАС: Најбољи и најлакши начин пуњења паприка на свету - буквално се "саме спремају"
ЛЕТЊИ ручак без којег се не може замислити права српска трпеза су пуњене паприке.
Foto: Jutjub/Printskrin/ Kuhinja Valentina Mašković
Састојци:
- 2кг паприка
Фил:
- 500гр црног лука
- 1 шаргарепа и везица першуна
- 200гр пиринча
- 700гр млевеног меса
- 1 јаје
- 100мл уља
- Со, суви зачин, зачинска црвена паприка, бибер
- 1кг парадајза
Припрема:
- Паприке очистите и оставите са стране.
- У дубљу чинију измешајте ситно сецкан црни лук, рендану шаргарепу, ситно сецкан першун, опран пиринач, месо, зачине и јаја. Све то добро измешајте и овом смесом напуните паприке.
- У блендеру самељите кило парадајза па га једноставно прелијте преко пуњених паприка.
- Поклопите и пеците око сат времена на 180 степени целзијуса.
Уживајте.
(Стил)
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
Глумац из "Игре судбине" наследио дворац и све уложио у пољопривреду: "Краљ Александар је крстио децу у нашој породици"
"КО ГОД од пољопривреде живи, знајте да је радан човек."
01. 12. 2025. у 18:06
Коментари (0)