РУЧАК ЗА ДАНАС: Кесадиље са пилетином и сиром - мексички специјалитет који се прави зачас
ИСПРОБАЈТЕ нешто ново, уживаћете у сваком залогају!

Foto: Jutjub/Printskrin/ 매일맛나 delicious day
Ниједна мексичка трпеза не може да се замисли без кесадиља. Све састојке већ сад, вероватно, имате код куће, а уз овај рецепт кроз неколико минута на вашем столу биће преукусан оброк.
Најважније је да се једу одмах, док су топле и хрскаве!
Састојци:
- 4 тортиље
- 1 пилећи филе
- 300 г качкаваља
- 2 кашике маслиновог уља
- зачинска паприка
- со, бибер
Припрема:
Пилећи филе исеците на тракице, зачините га, па пропржите на маслиновом уљу са свих страна да добије румену корицу. У чист тигањ ставите тортиљу, преко ње поспите један део наренданог качкаваља, ставите мало меса, одозго поново качкаваљ, па поклопите другом тортиљом.
Пеците око 5 минута да се доња тортиља лепо запече и сир растопи, па пажљиво окрените и запеците са друге стране. Поступак поновите и са преосталим материјалом. Тортиље исеците на четири дела и једите док су још топле. По жељи можете додати кечап или мајонез као прилог.
(Стил)
Препоручујемо

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00
Коментари (0)