САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса
ОВАЈ рецепт са пилећим батком без костику у сосу од соје и браон шећера правићете нон-стоп када га једном пробате.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes
Пилетина се може припремити на многобројне начине – можете је динстати, пржити, и пећи – и спајати са многобројним другим састојцима, а сада вам доносимо јело које ћете запамтити и правити стално када га једном пробате.
Састојци:
- 450 г пилећег батка без костију
- 125 мл соса од соје
- 60 г браон шећера
Припрема:
Загрејте велики тигањ на умерену температуру.
У тигањ додајте пилетину исецкану на мање комаде и пеците је док не добије златно-смеђу боју с обе стране.
У чинији помешајте сос од соје и браон шећер и прелијте преко пилетине.
Кувајте све заједно док се пилетина термички не обради до краја, а сос не редуцира и згусне.
Послужите пилетину с прилогом по жељи, ми вам препоручујемо - бели пиринач.
(Стил)
Препоручујемо

ТРАМП ЖЕСТОКО УДАРИО НА ЕУ: Послао писмо Урсули фон дер Лајен, царине од 30 посто ступају на снагу 1. августа
ЦАРИНЕ од 30 одсто на сву робу која се из Мексика или земаља Европске уније увози у Сједињене Америчке Државе ступиће на снагу 1. августа, саопштио је данас амерички председник Доналд Трамп.
12. 07. 2025. у 14:55

ОТКРИВЕН УЗРОК ПАДА БОИНГА СА 260 ПУТНИКА: Аудио снимак пилота из кокпита само продубљује мистерију
ИСТРАЖИТЕЉИ су открили узнемирујуће детаље у оквиру прелиминарне истраге пада авиона компаније Air India, на лету 171, у којем је у јуну страдало 260 особа.
12. 07. 2025. у 15:36

СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Шта се данас не ради и шта треба умесити
СРПСКА православна црква и њени верници данас прослављају Петровдан, празник који је посвећен светим апостолима Петру и Павлу.
12. 07. 2025. у 07:34
Коментари (0)