САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса
ОВАЈ рецепт са пилећим батком без костику у сосу од соје и браон шећера правићете нон-стоп када га једном пробате.
Пилетина се може припремити на многобројне начине – можете је динстати, пржити, и пећи – и спајати са многобројним другим састојцима, а сада вам доносимо јело које ћете запамтити и правити стално када га једном пробате.
Састојци:
- 450 г пилећег батка без костију
- 125 мл соса од соје
- 60 г браон шећера
Припрема:
Загрејте велики тигањ на умерену температуру.
У тигањ додајте пилетину исецкану на мање комаде и пеците је док не добије златно-смеђу боју с обе стране.
У чинији помешајте сос од соје и браон шећер и прелијте преко пилетине.
Кувајте све заједно док се пилетина термички не обради до краја, а сос не редуцира и згусне.
Послужите пилетину с прилогом по жељи, ми вам препоручујемо - бели пиринач.
(Стил)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
УКРАЈИНСКИ ВОЈНИК ЈУТРОС ХТЕО ДА ЗАПАЛИ ВРХОВНУ РАДУ: Одмах је ухапшен, а онда је дао шокантну изјаву
ВОЈНИК Националне гарде Украјине је у понедељак ујутру хтео да запали Врховну раду, али ју је помешао са зградом Министарства аграрне политике, преноси украјинско издање Страна, позивајући се на изворе у агенцијама за спровођење закона.
17. 06. 2024. у 11:13
"ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА" Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота
БИВШИ председник Молдавије Игор Додон изјавио је да је сигуран да је већина грађана Молдавије против одлуке власти те земље да у Генералној скупштини УН подржи и гласа за резолуцију о наводном геноциду у Сребреници.
17. 06. 2024. у 10:50
ВРТОГЛАВА ЦИФРА: Чола продао вилу на Кошутњаку за више од МИЛИОН ЕВРА, а ево и зашто
КАКО преносе медији певач Здравко Чолић наводно је продао породичну кућу на Кошутњаку, и то за више од милион евра.
17. 06. 2024. у 08:23
Коментари (0)