ОВАЈ рецепт са пилећим батком без костику у сосу од соје и браон шећера правићете нон-стоп када га једном пробате.
Повезане вести
![ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу](/data/images/2023-02-03/315152_pileci-paprikas_kf.jpg?time=1717665277)
ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.
06. 06. 2024. у 11:00
![ПИКАНТ ПИЛЕТИНА СА СУСАМОМ: Савршен ручак за целу породицу ПИКАНТ ПИЛЕТИНА СА СУСАМОМ: Савршен ручак за целу породицу](/data/images/2024-05-28/489060_shutterstock-2089682515-4_kf.jpg?time=1716901253)
ПИКАНТ ПИЛЕТИНА СА СУСАМОМ: Савршен ручак за целу породицу
Ова врста меса је увек добар избор.
28. 05. 2024. у 13:49
![ИТАЛИЈАНСКИ СКАЛОПИНИ: Гурмански ручак којем нико не може одолети ИТАЛИЈАНСКИ СКАЛОПИНИ: Гурмански ручак којем нико не може одолети](/data/images/2024-05-14/483012_shutterstock-piletina-i-pecurke_kf.jpg?time=1715698870)
ИТАЛИЈАНСКИ СКАЛОПИНИ: Гурмански ручак којем нико не може одолети
Једноставно јело које може да послужи и као ручак и као вечера - спрема се лако и веома брзо.
14. 05. 2024. у 18:00
![ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан](/data/images/2024-05-08/480529_shutterstock-8.05._kf.jpg?time=1715172657)
ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
Уколико и нисте љубитељ купуса, овај укус ће вам се допасти, а здрав и богат ручак имаћете за само сат времена.
08. 05. 2024. у 14:00
Најновије из рубрике
![МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена
Најукуснија чорба, савршен спој поврћа и меса.
26. 06. 2024. у 13:00
![РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719394030)
РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира
Фугаса хлеб се прави у облику елипсе, и направе се резови на тесту тако да хлеб, када се испече, подсећа на главицу пшенице. Хлеб се брзо прави, за само 45 минута, а можете да га сервирате и за посебне прилике.
26. 06. 2024. у 11:01
![СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
26. 06. 2024. у 10:00
![ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса](/data/images/2024-06-25/500491_slatka-pita_kf.jpg?time=1719383376)
ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса
Уколико волите слатке пите, ова ће од сада бити ваш фаворит.
26. 06. 2024. у 07:00
![ДА ЈЕЛО НЕ ИСПАДНЕ НЕУКУСНО: Корисни савети како да правилно одмрзавате и припремате поврће ДА ЈЕЛО НЕ ИСПАДНЕ НЕУКУСНО: Корисни савети како да правилно одмрзавате и припремате поврће](/data/images/2024-06-25/500504_shutterstock-smrznuto-povrce_kf.jpg?time=1719326297)
ДА ЈЕЛО НЕ ИСПАДНЕ НЕУКУСНО: Корисни савети како да правилно одмрзавате и припремате поврће
Избегните неке уобичајене грешке због којих јело може да испадне неукусно, помоћу корисних савета.
25. 06. 2024. у 19:00
Коментари (0)