САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса
09. 09. 2023. у 07:00
ОВАЈ рецепт са пилећим батком без костику у сосу од соје и браон шећера правићете нон-стоп када га једном пробате.
Повезане вести
![ДОМАЋИ МЛИНЦИ СА ПИЛЕТИНОМ: Рецепт за брзински ручак за целу породицу ДОМАЋИ МЛИНЦИ СА ПИЛЕТИНОМ: Рецепт за брзински ручак за целу породицу](/data/images/2024-04-25/476345_mlinci-4..-830x0_kf.jpg?time=1733911970)
ДОМАЋИ МЛИНЦИ СА ПИЛЕТИНОМ: Рецепт за брзински ручак за целу породицу
Уколико их спремате на овакав начин, постаће ваше омиљено јело. Лако а преукусно.
11. 12. 2024. у 11:12
![ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса](/data/images/2024-11-22/548215_shutterstock-132406349_kf.jpg?time=1733354286)
ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса
Ако волите италијанску кухињу, онда ће ова паста чији рецепт потиче из Тоскане да вас одушеви.
05. 12. 2024. у 12:00
![ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином](/data/images/2024-11-14/545544_shutterstock-2211854495_kf.jpg?time=1731660223)
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
![ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Грашак с пилетином у парадајз сосу ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Грашак с пилетином у парадајз сосу](/data/images/2023-03-07/326879_grasak_kf.jpg?time=1731319246)
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Грашак с пилетином у парадајз сосу
Грашак с пилетином у парадајз сосу је јело на кашику коме нико неће одолети.
11. 11. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
![ФАНТАСТИЧНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА МАКОМ И ШЉИВАМА: Комбинација укуса која ће вас одушевити ФАНТАСТИЧНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА МАКОМ И ШЉИВАМА: Комбинација укуса која ће вас одушевити](/data/images/2025-02-14/572784_shutterstock-2041517225_kf.jpg?time=1739540568)
ФАНТАСТИЧНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА МАКОМ И ШЉИВАМА: Комбинација укуса која ће вас одушевити
Ако сте љубитељ штрудле са маком или џема од шљива, сигурно ћете обожавати ову комбинацију која је својеврсно спој тих посластица.
14. 02. 2025. у 16:00Jована Васић
![ЈЕДНОСТАВНА И ВЕОМА УКУСНА: Крем салата са грашком, лаган оброк, идеална и као предјело ЈЕДНОСТАВНА И ВЕОМА УКУСНА: Крем салата са грашком, лаган оброк, идеална и као предјело](/data/images/2025-02-13/572380_shutterstock-613923293_kf.jpg?time=1739477286)
ЈЕДНОСТАВНА И ВЕОМА УКУСНА: Крем салата са грашком, лаган оброк, идеална и као предјело
Једноставна комбинација, савршен спој укуса, идеална као брзинско предјело за ненајављене госте.
14. 02. 2025. у 15:00Јована Васић
![БОСТОН КРЕМПИТЕ: Необичне су, очас посла спремне и укус је једноставно неодољив (ВИДЕО) БОСТОН КРЕМПИТЕ: Необичне су, очас посла спремне и укус је једноставно неодољив (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-11/571858_krempita_kf.jpg?time=1739476715)
БОСТОН КРЕМПИТЕ: Необичне су, очас посла спремне и укус је једноставно неодољив (ВИДЕО)
Бостон кремпита је познати дезерт који спаја богати кремасти фил, мекану бисквитну кору и глазуру од чоколаде. Припремите се да уживате у сваком залогају овог класичног америчког слаткиша.
14. 02. 2025. у 13:00Јована Васић
![ЧОРБА ОД КУКУРУЗА: Право јело за зимске дане ЧОРБА ОД КУКУРУЗА: Право јело за зимске дане](/data/images/2024-06-26/500833_shutterstock-supa-od-kukuruza_kf.jpg?time=1739476669)
ЧОРБА ОД КУКУРУЗА: Право јело за зимске дане
Богато чорбасто јело за комплетан ручак, јело које окрепљује.
14. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
![ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца](/data/images/2025-02-13/572399_shutterstock-502967413_kf.jpg?time=1739462897)
ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца
Ако желите да направите француски специјалитет потребни су вам бифтек и зачини. Припрема је врло једноставна и брза, а овако припремљено месо се најчешће служило уз печурке.
14. 02. 2025. у 09:00Jована Васић
Коментари (0)