ВИШЕ ОД 20 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА, ВИРАЛНО ЈЕЛО: Медена пилетина, сваки залогај је гурмански рај
10. 03. 2024. у 11:00
СПРЕМА се једноставно а сваки залогај се памти.
Повезане вести
ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!
ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.
09. 11. 2025. у 16:48
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ЗЛАТНУ ПИТУ: Испробајте традиционално јело са југа Србије
ОВУ питу са југа Србије морате да направите.
14. 12. 2025. у 13:00
У ПАЛЕНТУ ДОДАЈТЕ ПОСЕБАН САСТОЈАК: Биће савршено кремаста и укусна
ПАЛЕНТА, традиционално и једноставно јело, може постати права гурманска посластица уз један тајни састојак који јој даје посебан укус и мирис.
14. 12. 2025. у 12:00
ПАСУЉ КОЈИ ГОВОРИ 10 ЈЕЗИКА: Испробајте традиционални рецепт са којим не можете погрешити (ВИДЕО)
ПОНОСНО се враћамо јелу које нас је отхранило!
13. 12. 2025. у 16:00
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
ЧАРОБНИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Заборавићете на месо при првом залогају! (ВИДЕО)
ОВО је рецепт за пуњене паприке за памћење!
12. 12. 2025. у 12:00
Коментари (0)