ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести
16. 05. 2024. у 19:00
Традиционално јело од меса и поврћа, савршен избор за ручак.
Повезане вести

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ЧИЗКЕЈК ОД БРЕСАКА, СЕРВИРА СЕ У КОРНЕТИМА: Kомбинација укуса од које застаје дах (ВИДЕО)
ФИНИ баланс укуса и слаткоће кремасте базе. Идеалан за сва годишња доба!
29. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА БРЗЕ, ЛАГАНЕ И ОСВЕЖАВАЈУЋЕ ОБРОКЕ: Хладна паста салата са туњевином
САЛАТА са туњевином је лагана, хранљива и божанствено укусна.
29. 06. 2025. у 09:00

СВАКИ ЗАЛОГАЈ ЈЕ РАЈ ЗА НЕПЦА: Зелени ролат, савршен када се служи хладан
КРЕМАСТО предјело нестаће са стола одмах.
29. 06. 2025. у 07:00

ОСВОЈИЋЕ ВАС ОД ПРВОГ ЗАЛОГАЈА: Сутлијаш са ванилом
МИРИСАН десерт направићете лако, сутлијаш или сутлија (тур. sütlaç) је врста слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
28. 06. 2025. у 11:00

ПРАВЕ ЗВЕЗДЕ ТРПЕЗЕ: Шницле са спанаћем и качкаваљем, толико добре да су као ремек дело (ВИДЕО)
ТОЛИКО добро изгледају да их мешају са прасећим печењем. Јело које ће да одушеви целу породицу.
28. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)