ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести
16. 05. 2024. у 19:00
Традиционално јело од меса и поврћа, савршен избор за ручак.
Повезане вести

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30

СТАРИНСКО ЈЕЛО ОД МЕСА И ПОВРЋА: Папазјанија, одушевиће и оне избирљиве
Сељачка папазјанија је традиционално јело које спаја богате укусе свежих намирница и једноставност припреме. Ово здраво и укусно јело често се припремало у домаћинствима током хладнијих дана, доносећи топлоту и богатство укуса за целу породицу. Њена припрема захтева време, али резултат је вредан сваког минута - укусна комбинација сочног меса, поврћа и зачина која ће одушевити сваког госта за столом.
21. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић

ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00

БЕЗ ТРУНКЕ МЕСА, А СВИ ТРАЖЕ РЕПЕТЕ: Пролећни пуњени патлиџан са сиром и зачинима
Овај рецепт за пуњени патлиџан са сиром, парадајзом и зачинима је хранљив и укусан, идеално за главни оброк.
07. 05. 2025. у 22:44

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)