Овакав сочан пуњени батак нико не одбија. Срећом, када не знамо шта ћемо за ручак, пилетина је опција која је ту као "спас".
Повезане вести
ОВАЈ РУЧАК СЕ ПРАКТИЧНО САМ СПРЕМА: Ћурећи батаци у ароматичном сосу - Сјајан рецепт који ће се допасти свима (ВИДЕО)
За њихову припрему вам није потребно претерано кулинарско искусто, јер све што треба да урадите јесте да поређате састојке у тепсију и ставите да се пеку. Овај ручак се практично сам спрема, а све састојке сем батака, углавном имате код куће.
07. 12. 2024. у 09:30
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
СОЧНО СВИЊСКО ПЕЋЕЊЕ У СОСУ ОД ЈАБУКЕ: Ово јело морате да пробате
Ова комбинација је просто савршена, а ако желите да обрадујете укућане предивним ручком, нека свињско месо спремљено на овај начин буде вас избор.
14. 12. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋЕ ЛЕПИЊЕ СА СУСАМОМ: Направите их сами по овом рецепту
Одличне су за сендвиче или уместо хлеба.
14. 12. 2024. у 07:00
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА СА КРОМПИРОМ И СИРОМ: Брзинска вечера за целу породицу (ВИДЕО)
Служите док је топло.
13. 12. 2024. у 16:00
РЕФОРМА ЈЕ ОМИЉЕНА ТОРТА У СРБИЈИ: Доносимо вам рецепт за посну верзију
Посна реформа торта учиниће сваку трпезу слатком и свечаном.
13. 12. 2024. у 15:00
ПРЕУКУСНА ПОСНА ПАСТА СА ПОВРЋЕМ: Идеална за лагани ручак или вечеру (ВИДЕО)
Ова једноставна а укусна паста са поврћем када се охлади и тестенина упије све сокове, постаје још боља.
13. 12. 2024. у 13:00
Коментари (0)