НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка
02. 06. 2024. у 11:00
Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне.
Повезане вести

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30

ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК ПРОБАЈТЕ НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ: Кебаб, турски специјалитет који ће вас одушевити (ВИДЕО)
Припрема је једноставна, а спој зачина и јогурта даје месу посебну мекоћу и богатство укуса. Ови кебаби су идеални за послужење уз свежу салату, хрскаву лепињу или кремасти раита сос. Било да их пржите на тигању или печете на роштиљу, гарантујемо да ће нестати са стола у трену.
28. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ПУН ЈЕ УКУСА, ПРИРОДАН И ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ: Направите кечап код куће
ВИШЕ вам неће пасти на памет да користите куповни.
04. 06. 2025. у 16:14

ДРЕВНИ ХЛЕБ ОСВОЈИО ТУРСКУ! Рецепт стар 5.000 година постао апсолутни модерни хит (ФОТО)
ПОНЕКАД историја има "бољи укус" него што бисмо очекивали – нарочито ако се пече по рецепту старом 5.000 година! Управо такав хлеб, пронађен током археолошких истраживања у Турској, не само да је преживео миленијуме, већ је добио и савремено издање које је постало прави модерни гастро хит.
04. 06. 2025. у 13:50

ЦАКА ЈЕ У ЈЕДНОМ НЕОЧЕКИВАНОМ САСТОЈКУ: Нећете моћи да започнете дан без овог савршенства од јагода
СЛАТКО је увек добра идеја, а ово од јагода са додатком менте, вратиће бар на трен дух неких старих времена у ваш дом.
04. 06. 2025. у 11:00

НАЈБРЖИ ЗЕЛЕНИ РОЛАТ, САВРШЕНО КРЕМАСТ: Пуњен сиром и белим луком
Ролат од тиквица пуњен ароматичним крем сиром и белим луком - лаган и освежавајући залогај који савршено комбинује нежност тиквица и богатство укуса сира.
04. 06. 2025. у 09:00

У ЈУГОСЛАВИЈИ ОВО ЈЕ БИО ОМИЉЕНИ СЛАТКИШ СВАКОГ ДЕТЕТА: Посластица из давних времена (ВИДЕО)
Овај вид посластице данас се сматра десертом за сиромашне, али нико му не може одолети.
04. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)