НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
Повезане вести
УЖИВАЋЕТЕ У СВАКОМ ЗАЛОГАЈУ: Пилеће бело месо у сосу од поморанџе, слатко-слани специјалитет готов за 30 минута (ФОТО)
БЕЛО месо у сосу од поморанџе је егзотично источњачко јело, које без проблема можете сами да направите у својој кухињи.
22. 09. 2024. у 08:00
СА УКУСОМ ЛИМУНА И МОРА: Пилетина лемонато, савршен оброк за ове вреле дане
ИЗ Грчке стиже специјалитет пилетина лемонато, који представља прави лагани ручак, тако да потпуно одговара врелим летњим данима када се не може обилно јести.
31. 08. 2024. у 09:30
СПРЕМА СЕ ТРАДИЦИОНАЛНО У АЛЖИРУ: Јеришни пилав - Решта, сигурно ће вам се допасти
РЕШТА је традиционално алжирско јело које се спрема поводом празника Хашуре.
21. 08. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна
Домаћице широм света помно прате емисије познатог посластичара Рудолфа Ван Вина, и усвајају сваки трик који он пренесе. Овог пута вам доносимо трик за савршену чоколадну глазуру по његовом рецепту. Ваше торте ће бити права мала ремек-дела уколико будете пратили ове кораке.
28. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД СОЧИВА И БАТАТА: Врло једноставно јело инспирисано Медитераном
Сервира се уз фета сир и прелив са сенфом.
28. 09. 2024. у 07:00
УКОЛИКО НИСТЕ, ВРЕМЕ ЈЕ ДА ИСПРОБАТЕ ОВУ ПОСЛАСТИЦУ: Рецепт за ролнице са рогачом
Сигурни смо да ће вас ове ролнице одушевити.
27. 09. 2024. у 12:00
РЕЦЕПТ ЗА БУГАРСКУ БАНИЦУ: Здрава, а преукусна
Традиционална бугарска баница прави се од суканих, домаћих кора умешених од брашна, воде и соли, док се филује са сиром и јајима, али и зељем и копривом.
27. 09. 2024. у 11:42
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
Коментари (0)