Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
Повезане вести
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
УКУСАН И ЗДРАВ, ПРАВИ РУДНИК ВИТАМИНА Ц: Оригинални немачки рецепт за кисели купус, да уживате у салати у хладним данима
ДОМАЋИЦЕ зимницу навелико праве, а још није касно да се укисели купус.
22. 10. 2024. у 14:13
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
РУЧАК ЗА ДАНАС: Свињски медаљони у сосу од вина
Не зна се шта је укусније - месо или сос.
12. 10. 2024. у 09:00
РУЧАК КОЈИ СВИ ВОЛЕ: Најбољи рецепт за печено пиле, реш корица, а месо мекано и сочно
Уз овакво месо је довољна сезонска салата, а можете послужити и барени кромпир.
11. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
НЕС РОЛАТ: Сочна посластица и савршена комбинација кафе и чоколаде
Заиста се лако прави, а послужите га - уз шта друго, него уз шољу нес или домаће кафе.
02. 11. 2024. у 07:00
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ОРАСИМА: Здрава и невероватно укусна комбинација
Салата од цвекле са орасима не само да је лековита, већ је и прави ужитак за све оне који уживају у добром али здравом залогају. Ево како се спрема...
01. 11. 2024. у 14:25
ЈУПИ ТОРТА: Најукуснија посластица, а готова за 15 минута
Једноставна је, брзо се припрема и неодољиво је укусна.
01. 11. 2024. у 11:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)