НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
02. 11. 2024. у 09:50
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
Повезане вести

ЗАПЕЧЕНА САРМА: Ред купуса, ред меса и ето савршеног ручка
Ако вас мрзи да је класично направите, ово је бржи, а једнако укусан начин.
29. 03. 2025. у 08:30

ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.
05. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ШУФНУДЛЕ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Рецепт је једноставан, а укус фантастичан
Шуфнудле са киселим купусом идеално су зимско јело, издашне и укусне.
15. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)
Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.
16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

БРЗИ РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК: Пљескавице са сосом од печурака и лука
ПЉЕСКАВИЦЕ са сосом од печурака и лука врло је ароматичан и јак оброк, савршен за гурмане.
06. 02. 2025. у 15:00
Најновије из рубрике

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)