ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса
05. 12. 2024. у 12:00
Ако волите италијанску кухињу, онда ће ова паста чији рецепт потиче из Тоскане да вас одушеви.
Повезане вести

КАСЕРОЛА ОД ПИЛЕТИНЕ И СПАНАЋА: Одличан рецепт за данашњи ручак
Касерола од пилетине и спанаћа, запечена у белом сосу је савршен оброк за породицу, препун различитих укуса и корисних намирница.
24. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21

ЗА ЗДРАВ ПОЧЕТАК ДАНА: Зелени протеински шејк
СУПЕР је за доручак или као ужина, држаће вас дуго ситим.
19. 07. 2025. у 07:00

ОМЛЕТ СА СПАНАЋЕМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за високо протеински доручак
Брз и здрав оброк од неколико састојака – идеалан за доручак или лагану вечеру. Спанаћ и чери парадајз дају свежину, а маслиново уље арому и нутритивну вредност.
19. 07. 2025. у 07:00

ЈЕДНО ОД НАЈОМИЉЕНИЈИХ ЈЕЛА: Најбољи трик за најукусније поховано бело месо
УМЕСТО јаја, додајте овај састојак и биће сочније и мекше него икад.
18. 07. 2025. у 17:00

САВРШЕН СУ ЛЕТЊИ ДЕСЕРТ: Крофнице као са плаже
БРЗА посластица која мирише на лето.
18. 07. 2025. у 15:52
Коментари (0)