СТАРИНСКО СРПСКО ЈЕЛО: Кромпирача са пиринчем и кобасицом, право задовољство укуса
28. 01. 2025. у 09:00
Старинско сочно јело које можете да правита са било којом врстом кобасице, коју год да имате, довољан вам је један ред колутова. Лук овом јелу даје сласт, а пиринач у комбинацији са јако мало брашна прави јело кремастим.
Повезане вести

ПИРЕ ОД ПОВРЋА СА КОБАСИЦОМ: Традиционално холандско јело идеално за гурмане
Пробајте пире на мало другачији начин.
04. 03. 2025. у 11:00Jована Васић

НАЈСОЧНИЈА И НАЈКРЕМАСТИЈА МУСАКА: Ручак који се прави брзо и лако, а допада се баш свима (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за најсочнију мусаку која се прави очас посла.
25. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00

САВРШЕНА ИДЕЈА ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Поховане шницле, рестовани кромпир, чорбица, брзо, лако, а преукусно
Комплетан оброк спреман за тили час.
26. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ТОПЛА ЧОКОЛАДА: Најбољи рецепт за омиљени напитак
Топла чоколада је један од омиљених напитака током хладнијег периода године. Укусна и топла, чоколада спремљена на овај начин не само да нас греје и крепи, већ нам и поправља расположење будући да чоколада садржи серотонин - хормон среће.
04. 03. 2025. у 14:00Јована Васић

ЈЕДИНСТВЕНА КОМБИНАЦИЈА УКУСА: Салата од руколе и белог лука
Ова салата је пример савршено балансираног комбиновања интензивних арома и укуса попут белог лука и руколе.
04. 03. 2025. у 13:00Новости онлине

ПОСНЕ ПАЛАЧИНКЕ ОД ХЕЉДИНОГ БРАШНА: Уживајте у омиљеној посластици и у данима поста
Овако припремљене могу стајати и два дана, танке су и укусне као да су мрсне.
04. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

ПИРЕ ОД ПОВРЋА СА КОБАСИЦОМ: Традиционално холандско јело идеално за гурмане
Пробајте пире на мало другачији начин.
04. 03. 2025. у 11:00Jована Васић

Коментари (0)