СТАРИНСКО СРПСКО ЈЕЛО: Кромпирача са пиринчем и кобасицом, право задовољство укуса
28. 01. 2025. у 09:00
Старинско сочно јело које можете да правита са било којом врстом кобасице, коју год да имате, довољан вам је један ред колутова. Лук овом јелу даје сласт, а пиринач у комбинацији са јако мало брашна прави јело кремастим.
Повезане вести
ПЕЧЕНИ КРОМПИР СА СИРОМ И МИРИСНИМ БИЉЕМ: Савршен залогај за сваки дан
Мирис печеног кромпира који излази из рерне један је од оних мириса који моментално буде апетит и топлину дома.
25. 10. 2025. у 22:19
Најновије из рубрике
ПОСНА САЛАТА ОД ПАПРИКЕ, ШЕЋЕРЦА, ШАМПИЊОНА: Лака, освежавајућа и пуна укуса
Ова салата комбинује нежну тунјевину, слатки кукуруз, печени лук и паприку, уз хрскав кикирики и сусам. Савршена је као лагани ручак или предјело, а њена припрема је брза и једноставна.
21. 11. 2025. у 07:00
РЕБАРЦА СА КРОМПИРОМ И СЛАНИНОМ: Сочно, ароматично и савршено за породичну вечеру
Овај рецепт комбинује меко говеђе месо, хрскаву сланину и нежан кромпир. Дугим кувањем укуси се савршено сједињују, а резултат је јело које ће задовољити сва непца.
20. 11. 2025. у 19:00
ШАРЕНЕ ПОСНЕ КИФЛИЦЕ: Нежне, мирисне и мекане
Посне шарене кифлице које миришу на детињство. Идеалне су за посну трпезу, славе, празнике, али и сваки дан када пожелите нешто слатко, а лако.
20. 11. 2025. у 18:00
ЋУФТЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Рецепт за кремасто јело пуно укуса
Нежне, сочне и пуне укуса — ове ћуфте у ароматичном сосу од црног лука идеална су породична вечера која ће одушевити и мале и велике. Сјајно се слажу са кромпиром, кнедлама, пиреом, а припрема је једноставна и приступачна.
20. 11. 2025. у 17:00
ПИЛЕЋА ПРСА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Брз, укусан и сочан оброк
Нежно пилеће месо у ароматичном, благо зачињеном сосу од поврћа — савршена комбинација за породични ручак или вечеру. Служи се уз пиринач, тестенину, кромпир или само парче свежег хлеба које ће покупити сваки део овог укусног соса.
20. 11. 2025. у 15:59
Коментари (0)