БРЗИ РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК: Пљескавице са сосом од печурака и лука
06. 02. 2025. у 15:00
ПЉЕСКАВИЦЕ са сосом од печурака и лука врло је ароматичан и јак оброк, савршен за гурмане.
Повезане вести

КО БИ РЕКАО ДА ЈЕ СА ПЕЧУРКАМА: Бургер без меса, сочан и неодољивог укуса
Мало љуткаст и много укусан, овај бургер је одлична замена за "прави", када вам досади месо.
26. 04. 2025. у 10:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30

САМО ЗА ПРАВЕ ГУРМАНЕ: Гулаш са печуркама
Кад замирише сланиница одмах вам пође вода на уста, а још кад је додате у гулаш са шампињонима, ух, нема тога ко ће му одолети!
09. 04. 2025. у 08:30

МУСАКА СА ПРАЗИЛУКОМ И ПЕЧУРКАМА: Пробајте нешто другачије, брзо и укусно
За промену пробајте старо добро јело на другачији начин.
03. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

САВРШЕНА ЗДРАВА ПОСЛАСТИЦА: Брзе мини палачинке
ДАНАС са вама делимо идеју за брзи и здравији доручак – мини палачинке са пахуљицама.
04. 07. 2025. у 19:00

ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ ОД "ОБИЧНИХ": Сармице од младог купуса
ОДЛИЧАН су избор за летње дане јер нису тешке за варење а лако се и брзо праве.
04. 07. 2025. у 16:00

БРУСКЕТЕ ОД АВОКАДА: Укусни канапеи за све прилике
ТРАЖИТЕ идеалан грицкалицу која је једноставна, освежавајућа и пуна укуса? Брускете од авокада су баш то – здрави, кремасти и лаки за припрему, одлични за журке, породичне ручкове или као лака ужина. Уз само неколико састојака, имате канапе који ће свима привући пажњу и окусити сваку прилику!
04. 07. 2025. у 13:00

ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА КУПИЛИ У НАЈБОЉОЈ ПОСЛАСТИЧАРНИЦИ: Освежавајући летњи колач
НИКО неће веровати да сте сами направили овај колач.
04. 07. 2025. у 12:49

НЕВЕРОВАТНО СЛАСНА И УКУСНА: Проја са чварцима
ЗА све љубитеље чварака, ово је права посластица, јер кад се нађу у проји добије се феноменалан спој укуса!
04. 07. 2025. у 10:00
Коментари (0)