ПРОСТО КАО (ЗАПЕЧЕНИ) ПАСУЉ: Сличан пребранцу, а укусно јело коме нећете одолети
10. 04. 2025. у 13:00
Налик на пребранац, али ипак мало модификован, овај рецепт гарантује сласно јело после ког сасвим сигурно нећете остати гладни.
Повезане вести

ЈОШ БОЉА НЕГО СА РОШТИЉА: Ролована пилетина, сочан и сластан ручак
Маринирајте је једно вече раније и сутрадан спремите за тили час, у рерни. Овако припремљена укуснија је од било ког роштиљског меса!
10. 04. 2025. у 08:30

СА ШМЕКОМ СЛАНИНИЦЕ: Домаћински кељ
Ако волите да једете кашиком, али вам непцима прија и укус роштиља, овај спој кеља са сланиницом прави је избор за вас.
12. 04. 2025. у 14:30

НА СТАРИНСКИ НАЧИН: Кромпир чорба, кремасти укус детињства
Ова чорба вратиће вас у безбрижне дане детињства, доносећи вољени мирис бакине кухиње и у ваш дом.
13. 04. 2025. у 11:30

ИТАЛИЈА НИКАД НИЈЕ БИЛА БЛИЖА: Шпагете карбонара, уживање у сваком залогају
Кад помислите на Италију сигурни смо да одмах на уму имате и шпагете, а карбонара су сам синоним ове земље. Са хрскавом сланиницом, толико су укусне да нећете моћи да станете кад почнете да их једете.
12. 04. 2025. у 08:30

САМО ЗА ПРАВЕ ГУРМАНЕ: Гулаш са печуркама
Кад замирише сланиница одмах вам пође вода на уста, а још кад је додате у гулаш са шампињонима, ух, нема тога ко ће му одолети!
09. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ПРАВО ФИНО ЈЕЛО: Пилећи рагу у сосу од белог вина
Пилећи рагу у сосу од белог вина је лако за спремање.
25. 05. 2025. у 07:00

И ХЛАДЕ И СЛАДЕ, А УСПЕВАЈУ И ПОЧЕТНИЦИМА: Ледене коцке са шумским воћем (ВИДЕО)
Ледене коцке са шумским воћем су савршен кремасти и освежавајућ колач, а једноставно се праве.
24. 05. 2025. у 13:00

УКУСАН И БРЗ ОБРОК КОЈИ СПАЈА КРЕМАСТ И ОСВЕЖАВАЈУЋ УКУС: Паста са тиквицама и сланином (ВИДЕО)
ТИКВИЦЕ, које увек доносе освежавајућу ноту, савршено се комбинују са хрскавом сланином и богатим, кремастим сосом, док макароне упијају све те фантастичне укусе.
24. 05. 2025. у 11:00

ПО РЕЦЕПТУ МОНАХА СА ХИЛАНДАРА: Пикантни кромпир без уља
ГОТОВО да не постоји особа на свету која не воли кромпир, и заиста се може спремити на безброј начина, али монаси са Хиландара следећи рецепт преносе већ вековима уназад, истичу га као једно од најлепших јела са Свете Горе.
24. 05. 2025. у 09:00

НЕ МОРА СВАКИ ДОРУЧАК ДА БУДЕ СЛАН: Замесите пуњене слатке кифле и сачекајте да се охладе пре него што навалите на њих
Доносимо вам рецепт за пуњене слатке кифле.
24. 05. 2025. у 07:00
Коментари (0)