ИСТО, А ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ: Кромпир салата на грчки начин
27. 06. 2024. у 16:00
Грци кромпир салату праве на сличан начин као ми, а оно што је издваја је прелив.
Повезане вести
![ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство](/data/images/2025-02-08/571133_shutterstock-1930104758_kf.jpg?time=1739047208)
ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство
Када једном пробате руске лепиње пуњене кромпиром и сиром, стално ћете их правити.
09. 02. 2025. у 09:00
![СОЧНА КРОМПИР САЛАТА: Кисели краставчићи и јаја праве савршену комбинацију СОЧНА КРОМПИР САЛАТА: Кисели краставчићи и јаја праве савршену комбинацију](/data/images/2025-02-08/571130_shutterstock-2175689393_kf.jpg?time=1739045260)
СОЧНА КРОМПИР САЛАТА: Кисели краставчићи и јаја праве савршену комбинацију
КРОМПИР салату са јајима и киселим краставчићима можете да једете уз месо, као прилог или саму, толико је кремаста и укусна, нећете јој одолети.
09. 02. 2025. у 07:00
![РЕЦЕПТ ЗА ПРЕДЈЕЛО КОЈЕ СВИ ВОЛЕ: Мимоза салата, неизоставан прилог на славској или празничној трпези РЕЦЕПТ ЗА ПРЕДЈЕЛО КОЈЕ СВИ ВОЛЕ: Мимоза салата, неизоставан прилог на славској или празничној трпези](/data/images/2024-03-04/458986_shutterstock-350806313_kf.jpg?time=1732105486)
РЕЦЕПТ ЗА ПРЕДЈЕЛО КОЈЕ СВИ ВОЛЕ: Мимоза салата, неизоставан прилог на славској или празничној трпези
Мимоза салата је једно од омиљених предјела на српским слављима и свечаностима. Слојеви ренданог поврћа и шунке у комбинацији са павлаком и мајонезом чине заводљиву комбинацију укуса коју сви воле.
20. 11. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
![МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО) МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-10/571371_372949-musakaa-piletina-i-pirinac_kf.jpg?time=1739190850)
МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине
![ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа](/data/images/2024-06-04/492515_shutterstock-razani-hleb_kf.jpg?time=1739190659)
ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа
Таин се прави од мешавине ражаног и белог брашна у односу 70 према 30 одсто. .
11. 02. 2025. у 07:00Новости онлине
![НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране](/data/images/2025-01-24/566479_shutterstock-2466398451_kf.jpg?time=1739193058)
НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране
Нестало вам је уље, а хтели сте баш данас да направите рецепт чији је један од састојака управо уље. Не брините, постоје неке намирнице које могу бити одлична замена, а вероватно неке и имате код куће.
10. 02. 2025. у 16:00Новости онлине
![ЦВЕКЛА САЛАТА СА ШАРГАРЕПОМ И ЈАБУКАМА: Савршено освежава, препуна је витамина и прави додатак уз месо ЦВЕКЛА САЛАТА СА ШАРГАРЕПОМ И ЈАБУКАМА: Савршено освежава, препуна је витамина и прави додатак уз месо](/data/images/2025-02-10/571429_shutterstock-437729311_kf.jpg?time=1739190817)
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ШАРГАРЕПОМ И ЈАБУКАМА: Савршено освежава, препуна је витамина и прави додатак уз месо
Направите нешто другачију салату од цвекле која ће вас одушевити.
10. 02. 2025. у 16:00Јована Васић
![ПОЉСКА ПИЛЕЋА СУПА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА: Здраво и окрепљујуће јело током зимских месеци (ВИДЕО) ПОЉСКА ПИЛЕЋА СУПА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА: Здраво и окрепљујуће јело током зимских месеци (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-10/571476_pileca-supa_kf.jpg?time=1739190693)
ПОЉСКА ПИЛЕЋА СУПА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА: Здраво и окрепљујуће јело током зимских месеци (ВИДЕО)
Пилећа супа је јело које многе подсећа на детињство и недељни ручак са породицом. Сада испробајте обогаћену верзију са киселим краставчићима.
10. 02. 2025. у 14:00Јована Васић
Коментари (0)