Ако желите да пробате нешто необично и веома укусно, онда је овај рецепт за укисељен тиквице баш за вас!
Од тиквица можете да припремате разноврсна јела, а ми предлажемо да их служите за прилог или као салату.
авршен за доручак, ужину или лагани десерт, направљен је без белог шећера и брашна, а природну слаткоћу дугује бананама, јабукама и сувом грожђу. Његова припрема траје свега неколико минута, а мирис цимета који се шири из рерне освојиће све укућане.
Рецепт за питу која се топи у устима! Ова гужвара је једна од оних старинских, мирисних пита које сви волимо — мекана изнутра, а хрскава споља. Брзо се припрема, а одлично иде уз јогурт, кисело млеко или као лагана вечера.
Ако тражите брз, укусан и другачији рецепт који ће освојити и оне најизбирљивије – слане палачинке са свежим сиром и зачинским биљем су прави избор. Савршене су као лагани доручак, ужина или чак предјело уз чашу вина.
Слана пита са хрскавом подлогом од кромпира и богатим филом од празилука, печурака, спанаћа и сланине представља идеалан спој здравих састојака и гурманског задовољства. Без глутена, једноставна за припрему, а при том и веома заситна.
Комбинација киселих краставаца, хрскаве паприке, слаткасте шаргарепе и ароматичног црвеног лука, уз једноставан, али ефектан дресинг, чини ову салату идеалном за сваку прилику. Послужите је уз роштиљ, печење или као самосталну ужину — и уживајте у освежавајућем укусу!
Коментари (0)