ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА РЕБАРЦИМА: Старинско и јефтино јело које сви воле, а за које вам не треба пуно састојака
29. 09. 2024. у 07:00
Предлажемо вам да за ручак направите недољиву парадајз чорбу са ребарцима.
Повезане вести

ИМЕ НЕ ЛАЖЕ, ОВО ЈЕ СТВАРНО: Перфектна чорба
Толико је богата различитим састојцима и месом, да ће вам бити довољна и за ручак, уколико нисте баш много гладни.
12. 06. 2025. у 11:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА, ОВАЈ УКУС ДУГО НЕЋЕТЕ ЗАБОРАВИТИ: Трик француског кувара за најбољи кромпир икад (ВИДЕО)
НАЈБРЖИ ручак икад - сланина + кромпир и тајна француских кувара.
11. 06. 2025. у 11:00

ДОМАЋА И ВРУЋА: Бела пилећа крем чорба, савршена комбинација укуса
ПРАВИ се од куваног белог меса, поврћа и павлаке, а идеална је као лагано предјело или самосталан оброк.
06. 06. 2025. у 11:00

ПРАВА КАФАНСКА: Телећа чорба, баш као из ресторана (ВИДЕО)
РУЧАК "на кашику" свима је омиљени, а овом рецепту нико не може одолети.
31. 05. 2025. у 11:00

ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
Сочна и здрава, за право уживање.
22. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

МАЛЕ ЗЕЛЕНЕ КИВИ КАПИЦЕ: Лаган и освежавајућ колач који може лако да засити
Са кексом, јогуртом, бадемима и бананама, овај колач може лепо да вас засити за ужину. А уз то веома атрактивно изгледа.
24. 06. 2025. у 13:00

"КРАЉИЦА ЛЕТА" - ГОТОВА У ТРИ КОРАКА, А ТРАЖИЋЕТЕ ЈОШ: Пита с тиквицама
ОДЛИЧАН рецепт - припрема траје неколико минута, а толико је сочна да ћете сигурно пожелети поново да је припремите.
24. 06. 2025. у 11:00

ЈЕДНОСТАВНО И УКУСНО: Грилована пилетина са салатом од руколе и парадајза
ОВА изврсна оброк салата комбинује се са сочном грилованом пилетином.
24. 06. 2025. у 09:00

БРЗЕ СЛАНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Са шунком и сиром, све у једном залогају
„Слане палачинке са шунком и сиром – све у једном залогају“. Брзо, једноставно и преукусно.
24. 06. 2025. у 07:00

ЛУКСУЗАН УКУС: Торта која првим залогајем враћа у детињство (ВИДЕО)
СПОЈ горке чоколаде и благе воћне киселине даје јој препознатљив, савршен укус.
23. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)