ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА РЕБАРЦИМА: Старинско и јефтино јело које сви воле, а за које вам не треба пуно састојака
29. 09. 2024. у 07:00
Предлажемо вам да за ручак направите недољиву парадајз чорбу са ребарцима.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА ПРЕДЈЕЛО КОЈЕ СВИ ВОЛЕ: Мимоза салата, неизоставан прилог на славској или празничној трпези
Мимоза салата је једно од омиљених предјела на српским слављима и свечаностима. Слојеви ренданог поврћа и шунке у комбинацији са павлаком и мајонезом чине заводљиву комбинацију укуса коју сви воле.
20. 11. 2024. у 13:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
ЈЕДНОСТАВАНИ, А ФЕНОМЕНАЛНОГ УКУСА: Чамчићи од кромпира пуњени шунком и јајима, идеалани и за мање веште у кухињи (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ коме ћете се дефинитивно враћати је управо овај.
27. 10. 2024. у 07:00
САВРШЕН ДОДАТАК СВЕЧАНОМ РУЧКУ: Купице од запеченог пире кромпира - тако једноставне, а изгледају као јело из најбољих ресторана
АКО сте љубитељ пире кромпира, спремите га на мало другачији начин.
17. 10. 2024. у 09:00
ПОТАЖ ОД КЕСТЕНА: У само неколико потеза добијате савршено укусну јесењу крем чорбицу
Кестен је јако здрав и одличан извор влакана и подстиче рад црева и дигестивног тракта.
07. 10. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
ПОСНИ КОЛАЧ СА СУВИМ ВОЋЕМ И ОРАСИМА: Одлична посластица за посне дане (ВИДЕО)
Колач тако једноставан да га и деца могу направити, а укус је феноменалан.
20. 12. 2024. у 13:00
ЉУТИ НАМАЗ ОД ЦВЕКЛЕ И МАЈОНЕЗА: Прави гурмански, може се служити уз печење
Љути намаз од цвекле и мајонеза се једноставно прави, а укус је прави гурмански.
20. 12. 2024. у 11:00
СУПЕР ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Укусна похована риба, али посна
Направите најукуснији ручак од рибе.
20. 12. 2024. у 09:00
ПОСНЕ КИФЛИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: Једноставан рецепт за било које доба дана
Домаће кифлице мекане као памук и невероватно укусне.
20. 12. 2024. у 07:00
МАЂАРСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЦЕО СВЕТ ОБОЖАВА: Куртош колач, хрскав и укусан
Куртош колач ћете најчешће видети по улицама Мађарске, Чешке, Аустрије за време божићних и новогодишњих празника, само што у свакој од земаља где га месе и продају има другачији назив. Овај необичан колач код нас је прекрштен као оџак колач због специфичне припреме - печено тесто се ставља у посебан калуп и даље пече на јакој ватри или жару.
19. 12. 2024. у 15:00
Коментари (0)