Овај рецепт датира још из времена ренесансе. Како причају Италијани, то је била омиљена супа Леонарда да Винчија. Италијанима је карабача једно од омиљених јела већ стотинама година.
Повезане вести
ЧОРБА ОД ГРИЗА: Укусно јело које сви обожавају
Много је укусна, може се јести и топла и хладна.
31. 10. 2024. у 15:33
ПОТАЖ ОД КЕСТЕНА: У само неколико потеза добијате савршено укусну јесењу крем чорбицу
Кестен је јако здрав и одличан извор влакана и подстиче рад црева и дигестивног тракта.
07. 10. 2024. у 10:00
СУПА ОД АВОКАДА И ПАРАДАЈЗА: Фантастичног укуса, лако се спрема, а веома је здрава
Ова супа се једе хладна.
01. 10. 2024. у 18:54
СУПА ОД СПАНАЋА: Пуна је витамина и минерала који ће очиститити организам од токсина
Супа од спанаћа је изузетно здрава, садржи пуно витамина, минерала и влакана, а помоћи ће вам да истопите масне наслаге.
08. 09. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
ОСВАЈА НА ПРВИ ГУТЉАЈ: Направите чувену ирску кафу, тајна је у овом састојку
Тајна савршене ирске кафе је да буде на ивици – ни превише горка ни превише слатка.
31. 10. 2024. у 17:30
ЧОРБА ОД ГРИЗА: Укусно јело које сви обожавају
Много је укусна, може се јести и топла и хладна.
31. 10. 2024. у 15:33
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
КАКО НАПРАВИТИ СЛАВСКИ КОЛАЧ КОРАК ПО КОРАК: Успева баш свима, па и почетницима
Када једном усавршите прављење славског колача, више за вас неће бити препреке. Испробајте ову варијанту која је најједноставнија и најукуснија.
31. 10. 2024. у 09:00
ПЕКСИМЕТИ: Брзи уштипци без нарастања, а сваки залогај је рај за непца
Пексимети или брзи уштипци без нарастања су доручак којег се радо сећамо још из доба Југославије.
31. 10. 2024. у 07:00
Коментари (0)