РЕЦЕПТ ЗА ПРЕДЈЕЛО КОЈЕ СВИ ВОЛЕ: Мимоза салата, неизоставан прилог на славској или празничној трпези
20. 11. 2024. у 13:00
Мимоза салата је једно од омиљених предјела на српским слављима и свечаностима. Слојеви ренданог поврћа и шунке у комбинацији са павлаком и мајонезом чине заводљиву комбинацију укуса коју сви воле.
Повезане вести

МИМОЗА ТОРТА: Још лепша од салате, кремаста је, пуна фила, одушевиће вас на први залогај (ВИДЕО)
Кремаста Мимоза слана торта право је освежење за празничну свечану трпезу. Њен лаган и пенаст фил топи се у устима, док се благи укуси савршено стапају у хармоничну целину.
21. 04. 2025. у 11:30

ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство
Када једном пробате руске лепиње пуњене кромпиром и сиром, стално ћете их правити.
09. 02. 2025. у 09:00

СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу
Направите за славу ове куглице са чварцима које се топе у устима.
19. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе
Руска салата спада у класике који се припремају за сваки свечани ручак или догађај. Без ње не може да се замисли ниједан празник ни слава. Оригиналну верзију салате измислио је 1860-их кувар белгијског порекла Лусијен Оливије, кувар Ермитажа, једног од најславнијих московских ресторана.
15. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Најновије из рубрике

КОЛАЧИ СА НАЈСЛАЂИМ ИМЕНОМ НА СВЕТУ: Медењаци, баш као што су га правиле и наше баке
Традиционални колачићи које сви воле, а имају и дебелог разглога за то.
22. 04. 2025. у 16:00

КИНЕСКА САЛАТА: Укусна кремста пикантерија која је заситна и преукусна
Кинеска салата постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали.
22. 04. 2025. у 14:30

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ЧУПАВЦЕ У ОБЛИКУ МАФИНА: Још слађи и укуснији, правићете стално
Савршен спој чупаваца и мафина у једном десерту, прсте да полижете.
22. 04. 2025. у 13:00

ДЕКОРАТИВНО И УКУСНО: Ролат од меса са јајима, ни највећи гурмани му неће одолети
Укусан, сочан и декоративан — овај ролат је прави хит на трпези, посебно после Ускрса и "гомиле" скуваних јаја.
22. 04. 2025. у 11:30

ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
Сочна и здрава, за право уживање.
22. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)