ПЛАЗМА ШЕЈК - ЗАИСТА САВРШЕНО РЕШЕЊЕ: Кад вам се једе нешто слатко, а немате пуно времена
СВЕ намирнице за овај десерт већ имате код куће.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Потребно:
* 100 г млевене плазме
* 30 г какаоа
* 4 дл хладног млека
* 1 кашика слатке павлаке (течне, немућене)
* чоколадни прелив
Припрема:
1. Плазму, млеко, какао и слатку павлаку ставите у блендер и добро измиксајте да се све лепо сједини.
2. По ободу чаше нанесите чоколадни топинг.
3. Сипајте шејк у чаше и украсите умућеним шлагом.
(Stil)
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)