БЕЗ КАПИ УЉА, А СЛАСАН И УКУСАН: Помфрит који греје и душу и тело
ДОДАЈТЕ прилог по укусу и уживајте.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Потребно:
* 500 г кромпира
* 2 беланца
* зачини по укусу
* папир за печење
Припрема:
Кромпир оперите, ољуштите и исеците на што тање штапиће. Виљушком умутите беланца која можете посолити или у њих ставити зачине по свом укусу. Кромпир прво умочите у беланца, а потом ређајте на папир за печење. Овако припремљен помфрит пеците у претходно загрејаној рерни на 220 степени док не порумени. 👌
(Trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    ОДЛИЧНО И СИТО ЈЕЛО БЕЗ МЕСА: Рижото са спанаћем, феноменалног укуса
08. 02. 2024. у 08:00
 
                    
                    ОСВОЈИЋЕ ВАС ОД ПРВОГ ЗАЛОГАЈА: НААН ХЛЕБ, долази из Индије, а хрскав и посебан
08. 02. 2024. у 09:00
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (1)