НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА РУСКЕ КАПЕ: Данима остају свеже, сочне и мекане
Доносимо вам најбољи рецепт за руске капе, које данима остају свеже и мекане.

Фото: Принтскрин Јујтуб/ Marija Karma
Састојци:
- 8 јаја 650 г шећера 20 кашика брашна 2 кашике какаоа 8 кашика топле воде 500 мл млека 1 ванилин шећер 250 г маргарина
Припрема:
- Добро умутити јаја са 400 грама шећера, па додати 14 кашика брашна, какао и топлу воду. Мутити док се не добије једнолична смеса, па пећи кору на 200 степени у четвртастом подмазаном плеху који је посут брашном.
- За фил загрејати млеко и додати 250 грама шећера, па у мало млека размутити шест кашика брашна и ванилин шећер. Од ове смесе скувати пудинг, па у охлађену масу додати умућен маргарин.
- Малом чашом вадити кружиће од коре, сваки исећи напола и филовати унутра и споља, са стране их уваљати у кокосово брашно, а одозго премазати растопљеном чоколадом.

ДОДИК ЖЕСТОКО УДАРИО НА СТАНИВУКОВИЋА: Докле ћеш бити полтрон најгоре врсте?
ПРЕДСЕДНИК Милорад Додик упитао је данас градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића "докле ће бити полтрон најгоре врсте који се свакодневно додворава Сарајеву, а оптужује Републику Српску".
21. 08. 2025. у 19:40

"СРАМ ВАС БИЛО ЗА СВЕ ШТО РАДИТЕ" Вучић са презиром одговорио Жаклини Таталовић на добацивања и упадице
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на упадице и добацивања новинарки Н1 Жаклини Таталовић.
17. 08. 2025. у 14:28

ПОРЕКЛО ИЛИЋА - ПОД ИСТРАГОМ: Унајмљен човек из Љига, умешана и црква "Хоћу да знам ко сам и шта сам"
ФОЛК певач Мирослав Илић недавно је говорио о свом пореклу и открио због чега није желео да се о његовом животу сними филм.
24. 08. 2025. у 11:31
Коментари (0)