НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА РУСКЕ КАПЕ: Данима остају свеже, сочне и мекане

Novosti online

26. 02. 2024. у 22:11

Доносимо вам најбољи рецепт за руске капе, које данима остају свеже и мекане.

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА РУСКЕ КАПЕ: Данима остају свеже, сочне и мекане

Фото: Принтскрин Јујтуб/ Marija Karma

Састојци:

  • 8 јаја 650 г шећера 20 кашика брашна 2 кашике какаоа 8 кашика топле воде 500 мл млека 1 ванилин шећер 250 г маргарина

Припрема:

  •  Добро умутити јаја са 400 грама шећера, па додати 14 кашика брашна, какао и топлу воду. Мутити док се не добије једнолична смеса, па пећи кору на 200 степени у четвртастом подмазаном плеху који је посут брашном.
  •  За фил загрејати млеко и додати 250 грама шећера, па у мало млека размутити шест кашика брашна и ванилин шећер. Од ове смесе скувати пудинг, па у охлађену масу додати умућен маргарин.
  •  Малом чашом вадити кружиће од коре, сваки исећи напола и филовати унутра и споља, са стране их уваљати у кокосово брашно, а одозго премазати растопљеном чоколадом.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЊУЈОРК ТАЈМС: Руси прешли северну границу таквом брзином и снагом, Украјинци били потпуно изненађени

ЊУЈОРК ТАЈМС: Руси прешли северну границу таквом брзином и снагом, Украјинци били потпуно изненађени

ОФАНЗИВА руских снага на харковском правцу показала се толико брзом и снажном да им оскудне одбрамбене структуре Украјине нису постале препрека, а осиромашени редови украјинских оружаних снага нису били спремни да бране своје положаје, пише Њујорк тајмс.

19. 05. 2024. у 07:38

КАКО ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ДОБИЛО ИМЕ? Различито порекло и велика симболка - назив користе САМО СРБИ

КАКО ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ДОБИЛО ИМЕ? Различито порекло и велика симболка - назив користе САМО СРБИ

КОСОВО и Метохија веома су значајан део српске историје и традиције, али ретки су они који знају како је тако важно поднебље нашег постанка и идентитета добило име. Обе речи у називу нађе јужне покрајине имају различито порекло и велику симболику.

18. 05. 2024. у 11:47

Коментари (0)

ЛЕТОВАЊЕ ОД 380 ЕВРА: Хит понуда - авионом на 8, 11 или 12 дана на овој дестинацији (ФОТО)