НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА РУСКЕ КАПЕ: Данима остају свеже, сочне и мекане
Доносимо вам најбољи рецепт за руске капе, које данима остају свеже и мекане.

Фото: Принтскрин Јујтуб/ Marija Karma
Састојци:
- 8 јаја 650 г шећера 20 кашика брашна 2 кашике какаоа 8 кашика топле воде 500 мл млека 1 ванилин шећер 250 г маргарина
Припрема:
- Добро умутити јаја са 400 грама шећера, па додати 14 кашика брашна, какао и топлу воду. Мутити док се не добије једнолична смеса, па пећи кору на 200 степени у четвртастом подмазаном плеху који је посут брашном.
- За фил загрејати млеко и додати 250 грама шећера, па у мало млека размутити шест кашика брашна и ванилин шећер. Од ове смесе скувати пудинг, па у охлађену масу додати умућен маргарин.
- Малом чашом вадити кружиће од коре, сваки исећи напола и филовати унутра и споља, са стране их уваљати у кокосово брашно, а одозго премазати растопљеном чоколадом.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

МОНСТРУОЗНО! Овај хоће да влада Србијом! Жене му криве кад их неко силује или пребије!
ВУК Нектаријевић, студент блокадер са Машинског факултета у Београду, који је тобож бициклом ишао у Стразбур, има у најмању руку проблематичне ставове.
20. 04. 2025. у 14:35

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

ОТВОРЕН ХРИСТОВ ГРОБ Ево шта су нашли: "Колена су ми клецала, нисам то очекивао - вековима је био затворен" (ВИДЕО)
"АПСОЛУТНО сам задивљен. "
19. 04. 2025. у 08:39
Коментари (0)