Спрема се лако и прилично брзо.
Повезане вести
НАПРАВИТЕ ЧУВЕНУ НАПОЛЕОН ТОРТУ: Ваздушасти десерт који ће вас одушевити (ФОТО/ВИДЕО)
Наполеон торта је позната руска посластица, а прави се од пуно танких кора које су премазане укусним филом од ваниле, па је називају и торта од хиљаду слојева.
29. 04. 2024. у 17:00
КРАЉИЦА ЧОКОЛАДЕ: Нугат торта, најбоља торта коју сте икад пробали
Нугат торта је незаобилазна на свакој трпези због фантастичног споја нутеле, чоколаде, лешника и наполитнаки.
28. 04. 2024. у 15:00
БОМБА ТОРТА: Посластица која ће свима успети, сочног фила и скупог укуса
Посластица достојна краљева, а биће украс сваке свечане трпезе.
20. 04. 2024. у 16:30 >> 12:27
ВИКТОРИЈА ТОРТА: Посластица краљевског укуса
Феноменална посластица која се топи у устима.
14. 04. 2024. у 14:00
АКО ВОЛИТЕ БЕЛУ ЧОКОЛАДУ И ПЛАЗМА КЕКС: Брзински рецепт за плазма торту
ПЛАЗМУ можете комбиновати у различитим рецептима, али убедљиво су најбољи колачи и торте са плазмом, предлажемо вам да направите торту која успева букавлно свима. Уживајте!
10. 03. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
МАФИНИ СА КОКОСОМ И ЧОКОЛАДОМ: Омиљени дезерт сваког детета
Готови су за 20 минута и гарантујемо да укусније мафине скоро нисте пробали .
18. 05. 2024. у 18:25
САВРШЕН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА И ОРАСИМА: Једноставна а преукусна посластица
Воћни колач коме ћете се враћати.
18. 05. 2024. у 13:32
ДОМАЋИ РАТЛУК ОД ЛЕШНИКА: Видећете да је укуснији него куповни
Посластица са лешником да вам улепша јутарњу кафу. Видећете да је укуснији него куповни.
18. 05. 2024. у 11:00
САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Тако сочне да се топе при сваком залогају
Искористите сезону зелениша на најбољи начин. Блитва је нискокалорично поврће са високим садржајем магнезијума, гвожђа, калијума и витамина А, Ц и К, веома је храњива, што је чини савршеном намирницом не само за ваше здравље, већ и за укусан оброк.
18. 05. 2024. у 09:00
БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести
Да направите овај колач биће вам потребан само блендер, не пече се и спрема се веома брзо и лако, а користе се здраве намирнице, према томе можете уживати у дегустацији без много муке и гриже савести.
18. 05. 2024. у 08:00
Коментари (0)