ЧОКО-МОКО ТОРТА СА ГОТОВИМ КОРАМА: Рецепт за кремасту посластицу богатог укуса
Чоко-моко торта са готовим корама се јако брзо и једноставно припрема, тако да, било да је спремате како бисте се засладили само или поводом неког славља, ова торта је идеалан избор.
foto: Youtube/printscreen/Kuhinja Sunčane Staze
Састојци:
- 1 паковање готових чоко кора
- 450 мл чоколадног млека
- 300 г млевене плазме
- 700 г киселе павлаке
- 200 г шећера у праху
- 500 г шлаг крема
- 550 мл киселе воде
- 100 г црне чоколаде
Припрема:
Прво припремите први фил: шећер у праху, плазму и павлаку и све добро промешајте.
Фил поделите на два једнака дела, да има довољно за две корице.
Потом направите други фил: Чврсто умутите шлаг са киселом водом.
Поделите овај фил на 3 дела, како бисте имали за две коре и глазуру.
На послужавник ставите прву кору, избоцкајте је чачкалицом и налијте са 150 мл чоколадног млека.
Нафилујте кору првим филом, а потом и другим, па поновите поступак са другом кором.
На трећу кору ставите шлаг и декоришите по жељи.
Препоручујемо
КРАЉИЦА ЧОКОЛАДЕ: Нугат торта, најбоља торта коју сте икад пробали
28. 04. 2024. у 15:00
БОМБА ТОРТА: Посластица која ће свима успети, сочног фила и скупог укуса
20. 04. 2024. у 16:30 >> 12:27
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
НА ТРГУ ЗА ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ Објављено колико ће град платити Мерлину за концерт у "најлуђој ноћи"
Већина певача дочек Нове године проводи радно јер је ово својеврсна прилика да зараде огромне хонораре, који су неретко и по неколико пута већи у односу на стандардне.
29. 11. 2025. у 17:35
Коментари (0)