ЧОКО-МОКО ТОРТА СА ГОТОВИМ КОРАМА: Рецепт за кремасту посластицу богатог укуса
Чоко-моко торта са готовим корама се јако брзо и једноставно припрема, тако да, било да је спремате како бисте се засладили само или поводом неког славља, ова торта је идеалан избор.
Састојци:
- 1 паковање готових чоко кора
- 450 мл чоколадног млека
- 300 г млевене плазме
- 700 г киселе павлаке
- 200 г шећера у праху
- 500 г шлаг крема
- 550 мл киселе воде
- 100 г црне чоколаде
Припрема:
Прво припремите први фил: шећер у праху, плазму и павлаку и све добро промешајте.
Фил поделите на два једнака дела, да има довољно за две корице.
Потом направите други фил: Чврсто умутите шлаг са киселом водом.
Поделите овај фил на 3 дела, како бисте имали за две коре и глазуру.
На послужавник ставите прву кору, избоцкајте је чачкалицом и налијте са 150 мл чоколадног млека.
Нафилујте кору првим филом, а потом и другим, па поновите поступак са другом кором.
На трећу кору ставите шлаг и декоришите по жељи.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
КРАЉИЦА ЧОКОЛАДЕ: Нугат торта, најбоља торта коју сте икад пробали
28. 04. 2024. у 15:00
БОМБА ТОРТА: Посластица која ће свима успети, сочног фила и скупог укуса
20. 04. 2024. у 16:30 >> 12:27
РУСИ ОСВОЈИЛИ КУРАХОВ? Рогов: Наше трупе подигле заставу над зградом градске управе
РУСКЕ трупе заузеле су зграду градског већа у западном делу града Куракова у ДНР и подигле на њу тробојку.
14. 12. 2024. у 13:48
ДА ЛИ ЈЕ МОГЛО ГОРЕ? Ево зашто је пред репрезентацијом Србије "немогућа мисија" у квалификацијама за Светско првенство?
Фудбалска репрезентација Србије играће у групи К са Енглеском, Албанијом, Летонијом и Андором у оквиру квалификација за Светско првенство 2026. али је селекција "горди албиона" нешто што ће представљати највећи проблем изабраницима Драгана Стојковића Пиксија. Не само због квалитета, већ и због нечег другог.
14. 12. 2024. у 13:16
"ЖЕЉКУ САМ МОЗАК ИСПРАО" Вељко открио како васпитава децу и шта их прво учи
БОКСЕР Вељко Ражнатовић и његова супруга Богдана у мају месецу добили су трећег сина коме су дали име Исаија, а неодољиви дечак мења се из дана у дан, окружен браћом Крстаном и Жељком.
14. 12. 2024. у 20:04
Коментари (0)