ЧОКО-МОКО ТОРТА СА ГОТОВИМ КОРАМА: Рецепт за кремасту посластицу богатог укуса
Чоко-моко торта са готовим корама се јако брзо и једноставно припрема, тако да, било да је спремате како бисте се засладили само или поводом неког славља, ова торта је идеалан избор.

foto: Youtube/printscreen/Kuhinja Sunčane Staze
Састојци:
- 1 паковање готових чоко кора
- 450 мл чоколадног млека
- 300 г млевене плазме
- 700 г киселе павлаке
- 200 г шећера у праху
- 500 г шлаг крема
- 550 мл киселе воде
- 100 г црне чоколаде
Припрема:
Прво припремите први фил: шећер у праху, плазму и павлаку и све добро промешајте.
Фил поделите на два једнака дела, да има довољно за две корице.
Потом направите други фил: Чврсто умутите шлаг са киселом водом.
Поделите овај фил на 3 дела, како бисте имали за две коре и глазуру.
На послужавник ставите прву кору, избоцкајте је чачкалицом и налијте са 150 мл чоколадног млека.
Нафилујте кору првим филом, а потом и другим, па поновите поступак са другом кором.
На трећу кору ставите шлаг и декоришите по жељи.
Препоручујемо

КРАЉИЦА ЧОКОЛАДЕ: Нугат торта, најбоља торта коју сте икад пробали
28. 04. 2024. у 15:00

БОМБА ТОРТА: Посластица која ће свима успети, сочног фила и скупог укуса
20. 04. 2024. у 16:30 >> 12:27

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)