Савршена комбинација кокоса, ораха и чоколаде, тако фино избалансирани да вам се у једном залогају смењују три укуса, а ниједан није прејак. Једноставно, овај колач морате пробати, јер је укус неописив!
Повезане вести
КОЛАЧ, А САВРШЕНОГ УКУСА КАО БАКИНЕ КНЕДЛЕ: Пробајте ову верзију познате посластице са шљивама, а припрема је много једноставнија и бржа
НЕМА укуснијег и лепшег колача од овог, савршен колач за увод у јесен.
10. 09. 2024. у 20:10
СОЧАН И КРЕМАСТ, ДА СВА ЧУЛА УЖИВАЈУ: Чизкејк од боровница, здрава посластица која се не пече
ОСВЕЖАВАЈУЋ и кремаст - Чизкејк од боровница.
09. 09. 2024. у 15:00
ТУРСКА ПРИНЦЕЗА: Најкремастији колач без брашна, јаја и шећера - не пече се, а готов је очас посла
Рецепт који ће одушевити љубитеље сувог воћа и орашастих плодова, али и кремастих колача.
03. 09. 2024. у 11:00
САВРШЕНЕ КРЕМ КОЦКЕ: Спој кремастог фила и лешника даје неодољив укус овом колачу
Када их једном пробате, увек ћете им се враћати.
21. 07. 2024. у 13:00
ЗЕБРА КОЛАЧ: Слаткиш с којим је немогуће погрешити
Сласни зебра колач, назван тако због црно-белог теста које подсећа на зебрине шаре, једна је од посластица из бакиног кувара којој се увек радо враћамо.
22. 07. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ТУРСКА СУПА СА ЋУРЕТИНОМ И ЛИМУНОМ: Супа која ће вам ојачати организам
Почиње сезона вируса и грипа и време је ојачате свој имунитет природним путем. Супе и чорбе су идеалне за то и зато вам предлажемо да испробате турску супу са лимуном и ћуретином.
28. 09. 2024. у 11:00
ЗАПЕЧЕНЕ ЊОКЕ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Јело које ће вас задивити савршеном комбинацијом укуса
Ако немате идеју шта да спремите за ручак или вечеру, запечене њоке са млевеним месом у парадајз сосу су наш предлог.
28. 09. 2024. у 10:00
ВОЋНИ ЧИА КАРАМЕЛ ПУДИНГ: Лагана посластица која се једе без гриже савести
Започните дан укусима омиљених колача у здравијој варијанти чиа пудинга.
28. 09. 2024. у 09:00
КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна
Домаћице широм света помно прате емисије познатог посластичара Рудолфа Ван Вина, и усвајају сваки трик који он пренесе. Овог пута вам доносимо трик за савршену чоколадну глазуру по његовом рецепту. Ваше торте ће бити права мала ремек-дела уколико будете пратили ове кораке.
28. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД СОЧИВА И БАТАТА: Врло једноставно јело инспирисано Медитераном
Сервира се уз фета сир и прелив са сенфом.
28. 09. 2024. у 07:00
Коментари (0)