ГРАНДИСИМО ТОРТА: Раскошна посластица са 4 различита фила - за свачији укус
01. 06. 2024. у 15:00
Грандисимо торта је супер ако се некоме приближава рођендан, јер је раскошна и божанственог укуса. Састоји се од меканих кора које се премазују са 4 различита фила, а не зна се који је укуснији. Чоколадни, крем са лешницима или укусом кафе одушевиће чак и највеће избирљивце.
Повезане вести

РЕФОРМА ТОРТА: Уживајте у дивном укусу овог посебног десерта
Реформа торта је позната по сочним корама од ораха и богатом крему од жуманаца и чоколаде.
24. 04. 2025. у 11:30

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

МАЂАРСКА ДОБОШ ТОРТА: Савршена посластица за сваку прилику, буди носталгију
Ова торта пореклом је из Мађарске, а позната је по путерастим корама и филу. Изузетно богатог и раскошног укуса, добош торта је идеална за послуживање у свечаним приликама.
09. 04. 2025. у 14:30

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

КАО У ГРЧКОЈ: Сутлијаш са мастиком
Традиционално грчко алкохолно жестоко пиће одлично се "сналази" у сутлијашу после ког вас неће болети глава.
10. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

НАМАЗ ОД АВОКАДА: Сластан и здрав прилог, било за доручак, ужину, или вечеру
Мажите на хлеб или додајте као прилог јелу.
28. 04. 2025. у 15:00

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ЈЕДНОСТАВНА ЗА ПРИПРЕМУ, А ТАКО УКУСНА И ОСВЕЖАВАЈУЋА: Парадајз чорба са босиљком и жалфијом
Окрепљујућа чорбица, идеална за сваки ручак.
28. 04. 2025. у 11:00

РУЧАК КОЈИ ЦЕЛА ПОРОДИЦА ОБОЖАВА: Запечене ћуфте у богатом сосу
Доносимо вам савршен рецепт, који гарантује укусан ручак.
28. 04. 2025. у 09:00

РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ КОЈИ УСПЕВА СВИМА: Прво се кува, па се пече, мекан као душа
Овај хлеб се припрема тако што се прво кратко кува, па се тек онда пече и зато има посебну драж, обавезно га испробајте.
28. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)