ВОЛИМО да их једемо, али често нам „испадну“ превише суве или гњецаво мекане, а не знамо због чега, јер нам се чини да сваки пут све урадимо исто током припреме.
Повезане вести
![НЕМА ГРЕШКЕ: Направите савршену супу НЕМА ГРЕШКЕ: Направите савршену супу](/data/images/2024-07-17/507925_shutterstock-1042833175_kf.jpg?time=1721769681)
НЕМА ГРЕШКЕ: Направите савршену супу
СВАКА добра домаћица мора да зна да направи праву, домаћу супу.
24. 07. 2024. у 10:00
![ДА НЕ ОСТАНУ ЛЕПЉИВЕ: Ево како се правилно перу руке после љуштења тиквица ДА НЕ ОСТАНУ ЛЕПЉИВЕ: Ево како се правилно перу руке после љуштења тиквица](/data/images/2024-07-16/507636_shutterstock-2040137096_kf.jpg?time=1721157336)
ДА НЕ ОСТАНУ ЛЕПЉИВЕ: Ево како се правилно перу руке после љуштења тиквица
Ништа лепше од младих тиквица. Укусне су, лагане за варење и припрему, брзо се ољуште, али…
17. 07. 2024. у 09:00
![ИДЕАЛНА ЗА ХЛАДНУ И ЗДРАВУ САЛАТУ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Научите како да лако ољуштите печену паприку ИДЕАЛНА ЗА ХЛАДНУ И ЗДРАВУ САЛАТУ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Научите како да лако ољуштите печену паприку](/data/images/2024-07-15/507226_shutterstock-21543165231_kf.jpg?time=1722235841)
ИДЕАЛНА ЗА ХЛАДНУ И ЗДРАВУ САЛАТУ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Научите како да лако ољуштите печену паприку
БАШ вам се пријела печена паприка, али вам је мрска помисао на њено љуштење, које дуго траје и прсте вам оставља црнима, па брзо одустајете од идеје да је припремите.
29. 07. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
![ВЕЧИТА ДИЛЕМА: Да ли да печемо на маслиновом уљу? ВЕЧИТА ДИЛЕМА: Да ли да печемо на маслиновом уљу?](/data/images/2024-08-05/514106_shutterstock-2146961751_kf.jpg?time=1723065755)
ВЕЧИТА ДИЛЕМА: Да ли да печемо на маслиновом уљу?
ЈЕДНА од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
08. 08. 2024. у 08:30
![ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Бургери од пиринча које ће вас заситити ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Бургери од пиринча које ће вас заситити](/data/images/2024-08-07/515113_shutterstock-burgeri-od-pirinca_kf.jpg?time=1723046612)
ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Бургери од пиринча које ће вас заситити
Необично јело, али укусно. Можете га козумирати уз различите прилоге.
07. 08. 2024. у 20:00
![СПРЕМИТЕ УКУСНЕ ЛЕСКОВАЧКЕ УШТИПКЕ: Сочне месне лоптице које ћете обожавати СПРЕМИТЕ УКУСНЕ ЛЕСКОВАЧКЕ УШТИПКЕ: Сочне месне лоптице које ћете обожавати](/data/images/2024-08-07/515076_mesni-ustipci_kf.jpg?time=1723044020)
СПРЕМИТЕ УКУСНЕ ЛЕСКОВАЧКЕ УШТИПКЕ: Сочне месне лоптице које ћете обожавати
Свима је познато да је Лесковац престоница аутентичног роштиља. Лето је идеално време за припрему роштиља, било да сте у природи, дворишту, на тераси. Овај рецепт за лесковачке уштипке од меса искористите да уз дружење и роштиљање са породицом и пријатељима, пробате веома укусан специјалитет овог краја.
07. 08. 2024. у 19:00
![ПОХОВАНЕ ПИВСКЕ ЛИГЊЕ КОЈЕ СВАКО МОРА ДА ПРОБА: Клопа за душу и стомак ПОХОВАНЕ ПИВСКЕ ЛИГЊЕ КОЈЕ СВАКО МОРА ДА ПРОБА: Клопа за душу и стомак](/data/images/2024-08-07/514982_shutterstock-pohovane-lignje_kf.jpg?time=1723044008)
ПОХОВАНЕ ПИВСКЕ ЛИГЊЕ КОЈЕ СВАКО МОРА ДА ПРОБА: Клопа за душу и стомак
Хрскаве, поховане пивске лигње, па још са кришком лимуна и правим дип-сосом са стране - опис праве кулинарске фантазије.
07. 08. 2024. у 18:00
![КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света](/data/images/2024-08-07/515081_shutterstock-aperol_kf.jpg?time=1723044193)
КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света
Аперол спритз је коктел који данас изузетно популаран, а заправо се већ одавно пије у Италији. Некада се пио у њиховим конобама, а корени овог коктела датирају још од 19. века.
07. 08. 2024. у 17:23
Коментари (0)