НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
31. 10. 2024. у 11:00
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
Повезане вести
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00
ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама
ВОЋНИ колач са пишкотама је савршен јер не морају ни да се пеку коре ни да се кувају креме. Лаган је и укусан.
05. 02. 2025. у 15:00
ИДЕАЛАН СИТНИ КОЛАЧ ЗА ПРОСЛАВЕ: Лешник гнезда, неодољивог изгледа, а још богатијег укуса
Лешник гнезда су изузетно једноставна за припрему, а брза израда их чини идеалним избором за свечане прилике или тренутке кад желите уживати у слатком задовољству без компликоване припреме и обигравања око шпорета и рерне.
18. 12. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
СОЧНО КРЕМАСТО УЖИВАЊЕ: Розен торта са маком и белом чоколадом
Уживајте у овој кремастој розен торти са маком и белом чоколадом!
08. 02. 2025. у 10:00
ЈЕФТИНО, УКУСНО И ЈЕДНОСТАВНО ЈЕЛО: Кромпир ћуфте пуњене виршлама, често ћете их правити (ВИДЕО)
Кромпир ћуфте пуњене виршлама су јефтино, укусно и једноставно јело, често ћете их правити.
08. 02. 2025. у 07:00
ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00
НЕСТВАРНО УКУСНА ЧОРБА: Савршена комбинација црвене паприке и сланинице
ЧОРБА од печене црвене паприке са сланиницом биће прави рај за ваша непца.
07. 02. 2025. у 13:00
ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара
КАРБОНАРА пица се прави брзински и можете да је прилагођавате свом укусу.
07. 02. 2025. у 11:00
Коментари (0)