САВРШЕНА ПОСЛАСТИЦА: Куглице од сувог воћа и кикирикија преливене чоколадом
09. 02. 2025. у 11:00
КУГЛИЦЕ од сувог воћа и кикирикија преливене чоколадом се не пеку, врло су здрав десерт и идеалне за славља.
Повезане вести

ТИРАМИСУ КУГЛИЦЕ: Италијанска посластица на другачији начин
Тирамису куглице још боље него колач, изврсне за дружења и прославе.
13. 02. 2025. у 15:00Јована Васић

ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави
Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.
18. 04. 2025. у 16:00

СОК ОД КОПРИВЕ: Рецепт за освежавајући напитак пун витамина
Домаћи сокови су увек препорука за подизање имунитета, а сок од коприве умногоме томе може помоћи. Рецепт за сок од коприве је онај који ће вам увек бити при руци и којим ћете обрадовати укућане.
18. 04. 2025. у 14:30

УСКРШЊА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, СИРОМ И МАСЛИНАМА: Савршена као предјело за празничну трпезу
Ускршња салата са пилетином, сиром и маслинама је савршена за свечану трпезу и врло укусна.
18. 04. 2025. у 13:00

ВЕНАЦ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА: Главна звезда свечане трпезе, а не морате да будете посебно вешти да бисте је направили (ВИДЕО)
За Ускрс се традиционално прави погача или плетеница која се украшава офарбаним јајима.
18. 04. 2025. у 11:30

АМБАСАДОР ТОРТА: Прави избор за Ускрс, пуна ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за Амбасадор торту којој нема равне.
18. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)