ПОСНЕ БРЕСКВИЦЕ: Колачићи нашег детињства
05. 04. 2025. у 14:30
Популарне бресквице, колачићи инспирисани ванилицама, обично се праве од теста с млеком и јајима.
Повезане вести

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

НЕПРЕВАЗИЂЕНА ПОСЛАСТИЦА: Посна маркиза торта, савршен спој кекса и чоколаде
Непечена посластица раскошног укуса који се памти, а класик без премца.
05. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави
Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.
18. 04. 2025. у 16:00

ОВАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КУГЛОФ ЗА ВАСКРС: Невероватно је једноставан за припрему, а укус ће вас одушевити
За Васкршње празнике Италијани имају обичај да спремају слатки куглоф у чију средину стављају шарена јаја - тако им десерт уједно буде и декорација за сто.
11. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

ИДЕАЛАН КАО НАМАЗ, ИЛИ КРЕМ: Домаћи намаз од пистаћа, заборавићете на куповни
ИДЕАЛАН је било као намаз или као крем за десерте.
20. 05. 2025. у 11:00

САВРШЕНИ РУЧАК: Ребарца глазирана медом, са пекарским кромпиром
РЕБАРЦА глазирана медом са пекарским кромпиром се лепе за прсте и само одвајају од кости, а пекарски кромпир је хрскав и савршено куван изнутра.
20. 05. 2025. у 09:00

НАПРАВИТЕ УКУСНУ ПРОЛЕЋНУ САЛАТУ: Идеалан прилог уз многа јела
АКО сте љубитељи сезонског поврћа, једноставна припрема пролећне салате биће посебан ужитак за вас.
20. 05. 2025. у 07:00

ЛАК ЗА НАПРАВИТИ, А БОЖАНСТВЕНОГ УКУСА: Старински колач са медом и орасима
НАЈБОЉЕ служите уз шољу кафе.
19. 05. 2025. у 13:00

ГУРМАНСКЕ И САВРШЕНЕ: Пљескавице од спанаћа
НЕЋЕТЕ ни приметити да недостаје месо.
19. 05. 2025. у 11:00
Коментари (0)