ПЕЧЕНЕ У РЕРНИ: Крушке са маскарпонеом
Са медом, орасима и сиром ове крушке ће вас потпуно распаметити и оставити без даха. Од сласти и жеље за још!

Фото Shutterstock
Потребно је:
- 2 крушке
- 4 кашичице маслаца
- 4 кашике меда
За крем:
- 200 маскарпоне сира
- 100 мл слатке павлаке
- 4 кашике меда
- ораси, по жељи
Крушке оперите и осушите. Исеците их уздуж на половине и издубите им тврди део. Поређајте их на плех, обложен папиром за печење, па у сваку половину ставите по кашичицу маслаца и по кашику меда. Пеците у рерни, претходно загрејаној на 180 степени, док не омекшају. Извадите их и сачекајте да се охладе. Миксером умутите слатку павлаку и у њу додајте маскарпоне сир. Пажљиво промешајте и преко сваке крушке ставите део крема. Прелијте медом и поспите орасима, по жељи.

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00
Коментари (0)