САМО ТРИ САСТОЈКА: За најфиније пуслице
ТОЛИКО једноставна и толико славна, пуслица је фини слатки залогај који се дивно слаже са кремовима и сладоледом.
Foto: Jutjub/Printskrin/ Recepttura
Послужите их уз сладолед или сецкано воће.
Састојци:
* беланца, 4
* шећер, 200 г
* со, прстохват
Припрема:
Умутите беланца са прстохватом соли док не добијете чврст снег, затим постепено додајте шећер и наставите да мутите док не постане сјајно.
Кашиком вадите пуслице на папир за печење и пеците, тј. сушите пуслице на 100 степени око 90 до 120 минута. Наравно, биће лепше ако смесу ставите у дресир кесу са звездастим наставком.
Од величине пуслица зависиће и време печења, па проверавајте рерну ако су пуслице мале.
Пријатно!
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо
МОКА ПУСЛИЦЕ: Кафа им даје посебну драж, а поједу се у једном залогају
27. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
БАНАНА ТАРТ: Кремаст и освежавајући - бићете одушевљени укусом!
13. 07. 2025. у 14:32
ПОКРОВСК ПРЕД ПАДОМ, РУСКИ ВОЈНИЦИ У ЦЕНТРУ ГРАДА: "Ситуација је више него критична, убијају нам људе"
НАЈМАЊЕ 250 руских војника налази се у Покровску, где учествују у уличним борбама и убијају украјинске војнике, посебно оператере дронова, преноси Украјинска правда позивајући се на официре из две бригаде које делују у том подручју.
25. 10. 2025. у 19:17
СТИЖЕ ЗИМА КАКВА СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У СТО ГОДИНА? Метеоролози одговорили на спекулације о "зими века"
НЕМАЧКИ портали су преплављени информацијама о екстремној зими, улицама прекривеним снегом и екстремним временским условима који прете земљи.
23. 10. 2025. у 17:38
ЗЕМЉОТРЕС УСРЕД ДНЕВНИКА: Водитељка се обратила у страху: "Надам се да ће бити све у реду" (ВИДЕО)
ДОК је читала вести у ноћном Дневнику, прекинуо ју је земљотрес...
24. 10. 2025. у 19:43
Коментари (0)