САМО ТРИ САСТОЈКА: За најфиније пуслице
ТОЛИКО једноставна и толико славна, пуслица је фини слатки залогај који се дивно слаже са кремовима и сладоледом.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Recepttura
Послужите их уз сладолед или сецкано воће.
Састојци:
* беланца, 4
* шећер, 200 г
* со, прстохват
Припрема:
Умутите беланца са прстохватом соли док не добијете чврст снег, затим постепено додајте шећер и наставите да мутите док не постане сјајно.
Кашиком вадите пуслице на папир за печење и пеците, тј. сушите пуслице на 100 степени око 90 до 120 минута. Наравно, биће лепше ако смесу ставите у дресир кесу са звездастим наставком.
Од величине пуслица зависиће и време печења, па проверавајте рерну ако су пуслице мале.
Пријатно!
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо

МОКА ПУСЛИЦЕ: Кафа им даје посебну драж, а поједу се у једном залогају
27. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

БАНАНА ТАРТ: Кремаст и освежавајући - бићете одушевљени укусом!
13. 07. 2025. у 14:32

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

ВЕДРАНА ОГОРЧЕНА: "Пилић је био хришћанин! Срамота за Сплит, само мртав Пилић може бити - велики Пилић"
ХРВАТСКИ тениски ас Никола Пилић преминуо је у 87. години живота у Ријеци, а сахрањен је протеклог викенда у Опатији, граду у којем је провео последње дане живота.
02. 10. 2025. у 07:20
Коментари (0)