АКО ВОЛИТЕ ЈАБУКЕ, ОВО ЈЕ ПОСЛАСТИЦА ЗА ВАС: Брз и једноставан рецепт (ВИДЕО)
ЗА све љубитеље јабука

Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic
Потребно је:
- 3 јајета
- 3 кашике шећера
- 4 јабуке
- 2 кашике брашна
- 100 г млевених ораха
- 50 г сувог грожђа
- корица лимуна
- 30 мл уља
Припрема:
Јабуке ољуштити и извадити средину. У плех 35x25 посути на дну мало шећера, једно три кашике. Јабуке напунити млевеним орасима и поређати на шећер. Пећи на 200 степени око 40 минута.
Умутити јаја, додати брашно и две кашике млевених ораха, корицу лимуна и суво грожђе као и мало уља. Све изједначити. Ставити на печене јабуке па вратити још 20 минута да се колач допече.
Печен колач охладити па изврнути на послужавник тако да јабуке буду одозго. На охлађен колач додати шлаг или умућену слатку павлаку.
Вратити у фрижидер неколико сати.
Препоручујемо

ОД САМО ТРИ САСТОЈКА: Старинска и јефтина посластица коју воле све генерације
28. 02. 2023. у 11:00

РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК БЕЗ МЕСА: Ово поврће уз бешамел сос добија одличан укус (ВИДЕО)
23. 02. 2023. у 19:45

РУСИ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉАЈУ, ПОЈАЧАЛИ УДАРЕ НА УКРАЈИНУ Зеленски: Америка и Европа морају да зауставе Путина
РУСИЈА је током ноћи 5. октобра извела још један свеобухватан напад на Украјину, у којем је, према званичним подацима, погинуло најмање пет особа, а најмање 18 је рањено.
05. 10. 2025. у 15:00

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

"ИСТИНА ЈЕ - БИЛА САМ С ЊИМ" Милица Павловић признала за везу: "Не знам што сам то крила"
"КАДА волим, дајем се безусловно. Тада само треба да ми верујете, ништа друго. Само поверење немојте да ми изиграте, све остало може. И ја партнеру верујем исто тако и онда нећемо имати проблем, али ако се усуди да ми изигра поверење, то је крај, у стању сам да се окренем и да се правим да га никада познавала нисам."
03. 10. 2025. у 21:02
Коментари (0)