БИЛА ЈЕ ПОНОС ХОМОЉА, А ДАНАС ЈЕ СЕ РЕТКО КО СЕТИ: Пита од пасуља
05. 03. 2024. у 12:00
ДРЖАЋЕ вас дуго ситим, а обожаваће је цела породица.
Повезане вести

БРЗО РЕШЕЊЕ ЗА ОБРОК: Весела шарена пролећна пита
ОВА пита је пун погодак јер може да се понесе на посао за ужину или да се једе као ручак или вечера.
30. 06. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ВИНТИЏ ЗЕБРА ТОРТА СА КУТИЈЕ КОЛАЧИЋА: Рецепт стар 85 година који морате да пробате!
ЗА САМО неколико минута можете направити освежавајућу торту без печења, која је популарна и данас као што је била и 1940-тих.
14. 09. 2025. у 13:09

ХРСКАВЕ ТИКВИЦЕ: Укусно и супер лагано јело
Одлично предјело или чак прилог за ручак или вечеру.
14. 09. 2025. у 12:31

ДИНСТАНА ГОВЕЂА РЕБРА У СОПСТВЕНОМ СОСУ: Укус који се топи у устима!
НЕЖНА, сочна ребра која се топе у устима, полако динстана у мирисном сосу и сервирана на баршунастом пире кромпиру – јело које одушевљава на сваки залогај!
13. 09. 2025. у 11:51

ПЕЧЕНИ ПАРАДАЈЗ СА ТИКВИЦАМА: Рецепт за сочну салату
Миришу невероватно, имају још бољи укус, а можете их чак чувати у теглама и уживати у лету током целе године.
12. 09. 2025. у 20:00

ЈЕЛО КОЈЕ ЈЕДУ МОНАСИ: Једноставан манастирски рецепт од само 3 састојка - на води
ОВО лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
12. 09. 2025. у 19:09
Коментари (0)