ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме. Идеалан прилог уз свако месо или помфрит.
Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г качкаваља
- 3 јајета
- 200 г брашна
- 100 г презли
- уље
Припрема:
Качкавље исеците на дебље листове, отприлике ширине кажипрста, па га ставите у замрзивач.
Док се качкаваљ хлади, припремите презле, брашно, умућених јаја и чашу хладне воде.
Комаде качкаваља потопите у хладну воду, а након тога их уваљајте у брашно, па у јаја и на крају у презле.
Качкаваљ пржите у дубоком уљу док не добије златну боју.
(Оna)
Препоручујемо
ПРЕМИНУО СЛАВНИ ГЛУМАЦ: Вест потврдила државна агенција, био је миљеник многих генерација
ГЛУМАЦ Хомајун Ершади преминуо је у 78. години након борбе са раком.
12. 11. 2025. у 16:25
САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
ПЕРСОНА НОН ГРАТА: "Тијана, шта ће Томпсон на твом концерту?"
"Па, никад се не зна..."
12. 11. 2025. у 11:04
Коментари (0)